Miljøvennlig samarbeidsavtale med Dele

Publisert 23. september 2023 | Marked og arrangement | Fana-landslaget | Miljøvennlig samarbeidsavtale med Dele

Med mange positive fellesnevnere har Dele og Fana IL Fotball inngått et fremtidsrettet samarbeid.

Dele - tidligere kjent som Bildeleringen - oppstod allerede i 1996 og ble startet av en gjeng idealister som hadde en enkel idé - når flere eier en bil sammen synker kostnadene per mil og bilen blir utnyttet mer effektivt. Når utnyttelses­graden opp og utgiftene ned får flere tilgang på moderne biler med høy sikkerhets­standard og god drivstoff­økonomi.

Det hele begynte med én enkelt bil fordelt på fem familier, men i dag har Dele hundrevis av biler og tusenvis av medlemmer. Bare i Bergen organiserer Dele bilholdet for mer enn 4 500 privat- og bedriftsmedlemmer.

Dele

Ved å være organisert som et samvirke er Dele eid av medlemmene og legger til rette for et mer solidarisk, miljøvennlig og rimelig alternativ å eie bil på. Derfor drives ikke Dele av profitt, men lar heller et eventuelt overskudd går direkte tilbake til kjernevirksomheten - å tilby moderne og trygge biler til lavere priser enn mange andre.

Samarbeidsavtalen med Dele gjør det mulig å opprettholde - kanskje til og med øke - kapasiteten på de såkalte kjøreskolene på Volvat FFO hvor avstanden rett og slett er litt for lang til å gå. Fra sin førsteklasses bilpark skal nemlig Dele stille disposisjon en minibuss med ni seter som gjør at flest mulig kan få være en del av det gode FFO-livet etter skoletid.

Nettopp derfor vil Dele-biler være stasjonert på Nesttun Idrettsplass. Disse kan enkelt reserveres ved behov av andre som skal på handletur, ferie eller bortekamp - bedre for miljøet og hyggelig for lommeboken.

Fana IL Fotball ønsker Dele velkommen til klubben og Fana-landslaget!

Mer om Fana-landslaget

Ny gigantavtale forlenger Umbro-eventyret

Publisert 29. november 2023

En lengre, større og viktigere samarbeidsavtale med Umbro og Scantrade sikrer forutsigbarhet for fotballfamilien i Fana IL.

Bærekraftssamling for Fana-landslaget

Publisert 6. november 2023

Corvus Energy skal gi samarbeidspartnerne til Fana IL Fotball en omvisning på den høyteknologiske batterifabrikken.

Megapopulær møtecup

Publisert 24. oktober 2023

Samarbeidspartnerne og landslagsspillerne på Fana-landslaget grep muligheten og åpnet mange spennende dører i nettverket.

Peppes Pizza øker engasjementet

Publisert 11. september 2023

Peppes Pizza har forstått hvor viktig Fana IL Fotball er for kommende generasjoner og øker derfor støtten til klubben.

Power har forlenget kontrakten

Publisert 10. august 2023

Power ser frem til å utnytte bedriftsnettverket og samtidig støtte idrettsbevegelsen på Nesttun Idrettsplass.

Terminlisten til Fana-landslaget

Publisert 15. juli 2023

Samarbeidspartnerne til Fana IL Fotball skal delta på minst åtte landslagssamlinger i 2023-sesongen.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram