Flex Reklame

Siden starten av dette millenniet har Flex Reklame levert skreddersydde løsninger for dekor, skilting og profilering.

Små og store selskaper over det ganske land har fått nyte gode av et endeløst antall varianter til allslags markedsføring. Leveranser av alt fra kulepenner til store og komplekse dekor- og skiltløsninger har blitt rullet ut til over 5 000 fornøyde kunder.

Kombinasjonen av erfarne medarbeidere, et stort kontaktnett og bredt spekter av kvalitetsprodukter gjør at Flex Reklame kan servere de beste løsningene på et sølvfat. Flex Reklame strekker seg alltid langt for alle sine kunder - fra store internasjonale konsern til butikken på hjørnet.

Fra sin topp moderne maskinpark på Apeltun produserer ISO-sertifiserte produkter som leveres og monteres til avtalt tid. Nettopp fokuset miljøvennlige løsninger har stått helt sentralt i utviklingen av Flex Reklame de siste årene. Dette har man lykkes med uten at det går på bekostning av bedriftens DNA slik navner tilsier - å være fleksibel med konkurransedyktige priser.

Mer om Samarbeidspartnere og landslagsspillere

Samarbeidspartnere og landslagsspillere

Etektor

Astrea

Snasent

Quality Hotel Edvard Grieg

Ryger Advokatfirma

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram