Quality Hotel Edvard Grieg

Publisert 10. mai 1920 | Marked og arrangement | Fana-landslaget | Samarbeidspartnere og landslagsspillere | Quality Hotel Edvard Grieg

Med moderne fasiliteter plassert i naturskjønne omgivelser er Quality Hotel Edvard Grieg en bauta.

Bergens største og tøffeste hotell fikk et kraftig løft for noen få år siden med 223 flunkende nye hotellrom - i tillegg til de 150 eksisterende. Dette sammen med restaurant, treningsrom, gratis parkering og umiddelbare nærhet til Bybanen gjør at hotellet kan garantere sine gjester et godt opphold i Bergen.

Quality Hotel Edvard Grieg kan dessuten smykke seg med tittelen som vestlandets største konferansehotell. Med fleksible lokale er konferanseavdelingen spesialister på møter, konferanser og messer i alle størrelser og varianter.

I likhet med øvrige i hotell i Nordic Choice Hotel-kjeden legger Quality Hotel Edvard Grieg ekstra godt rette for alle som driver med idrett - enten man kjører solo, er en del av et lag eller er med som heiagjeng. Gjennom konseptet GoSportive får fotballfamilien i Fana IL snille priser i forbindelse med konkurranser, cuper og sportsarrangementer i hele Norden.

nordicchoicehotels.no

Kontaktperson hos Quality Hotel Edvard Grieg
Hege Lund Bakke - Salgs- og markedsdirektør
E-post: hege.lund@choice.no
Mobiltelefon: 936 29 253

Mer om Samarbeidspartnere og landslagsspillere

Samarbeidspartnere og landslagsspillere

Flex Reklame

Etektor

Astrea

Snasent

Ryger Advokatfirma

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram