Frode Strømsnes minnefond

Publisert 3. mars 2015 | Klubben | Frode Strømsnes minnefond

Frode Strømsnes på benken

Fana IL Fotball ønsker å videreføre Frode Strømsnes sitt engasjement ved å etablere et minnefond.

Det var med stor sorg Fana IL Fotball mottok budskapet om at damelagets hovedtrener Frode Strømsnes brått og uventet var gått bort - bare 37 år gammel. I nærmere 15 år dro jente- og damesiden i klubben nytte av hans kunnskap og engasjement. Gjennom sitt brennende engasjement var han enormt viktig for klubben og ikke minst for å ha skapt mange gode opplevelser for veldig mange jenter både på og utenfor banen.

Minneord til Frode Strømsnes

Fremfor å motta blomster ønsket familien i etterkant at man kunne gi en gave til Fana IL Fotball for å videreutvikle aktiviteten i jente- og damefotballen.

Styret i Fana IL Fotball har i samarbeid med familien besluttet å opprette et minnefond i Frode Strømsnes sitt navn. Frode Strømnes minnefond skal benyttes til å dele ut idrettsstipend til spillere, trenere, ledere, lag eller andre som har utmerket seg særdeles positivt i klubbens jente- og damefotball.

Minnefondets formål er å bidra til stimulering og utvikling av jente- og damefotballen i Fana IL Fotball.

Idrettsstipend fra Frode Strømsnes minnefond vil bli delt ut etter endt sesong i minst fem år, men ordningen vil naturligvis fortsette så lenge det er midler i fondet. Utdelingen skjer etter innstilling fra et fagutvalg bestående av en representant fra styret, daglig leder og sportslig leder.

Bidrag til Frode Strømsnes minnefond kan overføres til kontonummer 3411.33.26044. Merk betaling med “Frode Strømsnes minnefond”.

17. mai-tog med Fana IL Fotball

Publisert 14. mai 2024

Tradisjonen tro stiller Fana IL Fotball med egen fane i prosesjonen til Nesttun.

Få oversikt over alle Fana-kampene

Publisert 15. april 2024

Fana IL Fotball presenterer en tjeneste hvor man får full oversikt over samtlige Fana-kamper.

God som gull

Publisert 30. mars 2024

På Fana IL sitt årsmøte ble Kristian Jæger hyllet da han mottok et fortjent hederstegn i gull.

Kick-off med Christian Kalvenes

Publisert 27. mars 2024

Med god servering og et inspirerende foredrag på programmet inviteres frivilligheten til kick-off på klubbens regning.

Paulsen oppgradert til sølv

Publisert 25. mars 2024

Bjarne Paulsen fikk velfortjent skryt og hederstegn i sølv på årsmøte til Fana IL.

Fotballmann i hovedlaget

Publisert 22. mars 2024

På årsmøte til Fana IL ble det klart at Tor Gjøstein skal fortsette å lede et av landets største idrettslag.