Tide Buss

Tide Buss gir hver dag reiseopplevelser med sine mange bussreiser i hele Skandinavia.

Historien til Tide går helt tilbake til 1880 da Hardanger Sunnhordlandske Dampskipsselskap blir skapt etter sammenslutning av en rekke små dampskipsselskap. Verdt å nevne var at selskapet i 1884 var involvert i etableringen av Osbanen som var den første togforbindelsen mellom Bergen og Fana - med trasé like forbi Nesttun Idrettsplass.

Tide Buss er i dag Norges nest største busselskap og blant de største bussaktørene i Danmark. Med over 5 000 medarbeidere og 2 150 busser har Tide Buss befestet sin posisjon som en av de ledende aktørene innenfor landbasert kollektivtransport i Skandinavia. Tide Buss kan dessuten trygt omtales som en viktig samfunnsaktør for sine reisendes hverdag med ansvar for både rutebusser, turbusser, ekspressbusser og flybusser.

Et fremtidsrettet transportselskap som tilbyr bærekraftige kollektivløsninger og er en sentral aktør når nye og mer miljøvennlige teknologier implementeres innen sin næring.

tide.no

Kontaktperson hos Tide Buss
Arve Solstrand - Salgssjef
E-post: arve.solstrand@tide.no

Mer om Samarbeidspartnere og landslagsspillere

Samarbeidspartnere og landslagsspillere

Flex Reklame

Etektor

Astrea

Snasent

Quality Hotel Edvard Grieg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram