Hurtigruta Carglass

Publisert 13. mars 2018 | Marked og arrangement | Fana-landslaget | Samarbeidspartnere og landslagsspillere | Hurtigruta Carglass

Hurtigruta Carglass er et naturlig førstevalg ved reparasjon og utskifting av bilglass.

Med høyt kvalifiserte teknikere har Hurtigruta Carglass de siste tiårene utviklet seg til å bli et av Norges ledende selskap i sin bransje. Hurtigruta Carglass utfører reparasjon og utskifting av bilglass - uansett merke og modell enten det er personbil, varebil, lastebil eller bobil.

Ved å reparere en frontrute sparer man både tid og penger. I tillegg er det bedre for miljøet. Hos Hurtigruta Carglass repareres derfor alltid frontruten om det er mulig. Spesialistene bruker sin erfaring og ekspertise for å vurdere skadeomfanget og utbedre alle typer skader på bilglass enten det er steinsprut, sprekk eller slitasje.

Hurtigruta Carglass samarbeider tett med de fleste av de store forsikringsselskapene i Norge hvilket gir kostnadsfri reparasjon av bilglass ved hel- eller delkasko. Med flust av avdelinger i hele landet - nærmest på Minde og Kokstad - står Hurtigruta Carglass klar til å bistå i hverdagen såvel som på ferie.

hurtigruta.no

Kontaktperson hos Hurtigruta Carglass
Øystein Njøten - Regionsansvarlig Vestland
E-post: oystein.njoten@hurtigruta.no
Mobiltelefon: 919 19 785

Mer om Samarbeidspartnere og landslagsspillere

Dele

Metz

Ryger Advokatfirma

Snasent

Astrea

Fana Kjøtt

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram