McDonald's

McDonald's har blitt en av Norges største restaurantkjeder siden den første restauranten åpnet på begynnelsen av 1980-tallet.

Med hele 80 restauranter og cirka 5 000 medarbeidere er kjeden en av Norges største arbeidsplasser for unge. McDonald's er også en etnisk og kulturell smeltedigel med over 80 forskjellige kulturer er representert i virksomheten hvilket skaper et spennende og godt arbeidsmiljø.

McDonald's Rådalen troner øverst på listen over landets største McDonald's-restauranter med over 140 ansatte. Samtlige er arbeidsomme og flotte ungdommer som stort sett kommer fra Fana og Ytrebygda bydeler. Her serveres ikke bare den tradisjonelle hamburgermenyen, men også flere gode alternativer som wrap, salat, kylling og fisk.

Felles for alle restauranter er kravet om ekte ingredienser av høy kvalitet for å imøtekomme kundens forventning om et kvalitetsprodukt - mesteparten av råvarene stammer derfor fra norske bønder. På lik linje med hvordan Fana IL Fotball legger til rette for barn og unge har McDonald's lederutvikling og integrering som viktige stikkord i hverdagen. 

mcdonalds.no

Kontaktperson hos McDonald's Rådalen
Morten Stornes - General Manager
E-post: morten.stornes@no.mcd.com
Mobiltelefon: ‭909 29 613‬

Mer om Samarbeidspartnere og landslagsspillere

Samarbeidspartnere og landslagsspillere

Flex Reklame

Etektor

Astrea

Snasent

Quality Hotel Edvard Grieg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram