Det Bergenske Kaffeselskap

Publisert 2. mai 1920 | Marked og arrangement | Fana-landslaget | Samarbeidspartnere og landslagsspillere | Det Bergenske Kaffeselskap

Det Bergenske Kaffeselskap er en totalleverandør av bærekraftige kaffe- og vannløsninger.

Kaffemaskiner og vannkjølere er viktig for alle typer bedrifter, offentlige instanser, skoler og organisasjoner. En kantine eller kontor med tilgang til en god kopp kaffe eller rent friskt vann skaper gir ofte den gode følelsen.

Det Bergenske Kaffeselskap er særdeles opptatt av kvalitet, miljø og bærekraft. Flere og flere arbeidsplasser forstår fordelene og viktigheten av å tilby ansatte og gjester kaffe, vann eller varm sjokolade - gjerne samtidig som man har et stort fokus bærekraft.

Som kunde hos Det Bergenske Kaffeselskap koster det ikke noe ekstra å bli mer bærekraftig ved å redusere avfallet. Tvertimot kan man bli en del av det innovative sirkulærøkonomiprogrammet «Kaffegrut - fra avfall til ny næring». Dette er et fremtidsrettet og spennende prosjekt hvor Det Bergenske Kaffeselskap jevnlig samler inn gruten fra sine største kunder - cirka 10 tonn i året - for å skape ny næring for eksempel i form av å produsere østersopp.

Det Bergenske Kaffeselskap tar med glede en gjennomgang av kaffe- og vannbehovet for å finne den optimale løsningen for enhver arbeidsplass. Et dedikert og kompetent team gjør hver dag sitt ypperste for at flest mulig kan få riktig type kaffe og deilig vann på en rask og enkel måte. Selvsagt med konkurransedyktige priser samt enestående service og oppfølging.

kaffeselskap.no

Kontaktperson hos Det Bergenske Kaffeselskap
Kenneth Hauge Mikalsen - Daglig leder
E-post: kenneth@kaffeselskap.no
Mobiltelefon: 414 26 299

Mer om Samarbeidspartnere og landslagsspillere

Samarbeidspartnere og landslagsspillere

Flex Reklame

Etektor

Astrea

Snasent

Quality Hotel Edvard Grieg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram