Dele

Dele organiserer et ikke-kommersielt bilkollektiv med moderne og miljøvennlige kjøretøy til privatpersoner og bedrifter.

Dele oppstod som Bildeleringen allerede i 1996 og ble startet av en gjeng idealister som hadde en enkel idé - når flere eier en bil sammen synker kostnadene per mil og bilen blir utnyttet mer effektivt. Når utnyttelses­graden opp og utgiftene ned får flere tilgang på moderne biler med høy sikkerhets­standard og god drivstoff­økonomi. 

  • Bedre for miljøet og hyggelig for lommeboken.

Det hele begynte med én enkelt bil fordelt på fem familier, men i dag har Dele hundrevis av biler og tusenvis av medlemmer. Bare i Bergen organiserer Dele bilholdet for mer enn 4 500 privat- og bedriftsmedlemmer.

Ved å være organisert som et samvirke er Dele eid av medlemmene og legger til rette for et mer solidarisk, miljøvennlig og rimelig alternativ å eie bil på. Derfor drives ikke Dele av profitt, men lar heller et eventuelt overskudd går direkte tilbake til kjernevirksomheten - å tilby moderne og trygge biler til lavere priser enn mange andre.

dele.no

Kontaktperson hos Dele
Bård Karlsen Nordvik - Flåteansvarlig
E-post: baard@dele.no
Mobiltelefon: 990 18 512

Mer om Samarbeidspartnere og landslagsspillere

Metz

Ryger Advokatfirma

Snasent

Astrea

Fana Kjøtt

Fanaposten

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram