Rødhvite Rimestad

Publisert 31. desember 2022 | Fotballutdanning | Seniorfotball | Representasjonslag | Herrelaget | Rødhvite Rimestad

Fana-gutten Fabian Rimestad har signert for klubben i sitt hjerte.

Kontinuitet i alle ledd har nærmest blitt et oppbrukt uttrykk i det møysommelige arbeidet med å forme troppene på Nesttun Idrettsplass. Årets definitivt siste signering - Fabian Rimestad - styrker forsvarsleddet på herrelaget og representerer samtidig både fortid og fremtid i Fana IL Fotball.

Rimestad trenger nok egentlig ikke noen utdypende presentasjon. De færreste var nok allikevel klar over at forsvarsspilleren var tidenes første FFO-spiller på Nesttun Idrettsplass. Treningsiveren og ferdighetene ville ha det til at Rimestad noen år var en del av det sagnomsuste samlingslaget til Fyllingsdalen som hevdet seg nasjonalt så vel som internasjonalt. Steget fra ungdomsfotball til seniorfotball tok imidlertidig spilleren i Fana IL Fotball.

Som mange andre hadde gjort før ham fikk Rimestad tidlig spilletid og stor tillit på klubbens herrelag. Med trettitre aldersbestemte landskamper og kapteinsbind på representasjonslaget siklet stadig flere beilere etter talentet. Til slutt gikk det som det måtte gå og Rimestad føyde seg inn i den lange rekken av spillere som har brukt Fana IL Fotball som en døråpner og et springbrett til toppfotballen. På Ågotnes fikk Rimestad masse spilletid i OBOS-ligaen og etterhvert PostNord-ligaen. I tillegg fikk NHH-studenten verdifull læring om debet, kredit og ubetalte regninger. Plutselig var Rimestad og lagkameratene en del av et konkursbo og måtte finne seg nye klubber.

Etter å ha feilparkert på Stavollen i hele høst har den tidligere spydkasteren nå tatt et perfekt karrierevalg. Med fortsatt stort potensiale har Rimestad signert en flerårskontrakt med klubben i sitt hjerte og er klar for å ha fokus på det aller viktigste - å bli en best mulig fotballspiller. En ettertraktet spiller som ikke stod i beit for ressurssterke friere, men allikevel valgte å bli en del av et prosjekt og et mulig eventyr sammen med en nydelig gjeng på Nesttun Idrettsplass. Ørjan Håland har med denne signeringen fått en forsinket julegave i form av en ambisiøs godgutt og glimrende fotballspiller. Med sin personlighet og passion kommer Rimestad garantert til å bli tatt i mot av spillergruppen som en hvilken som helst Ex on the Beach-deltaker. Forhåpentligvis følger også hele storfamilien Rimestad med på kjøpet slik at sesongkortsalget når uante høyder.

Fana IL Fotball ønsker Fabian velkommen tilbake til klubben!

Mer om Herrelaget

Fredrik Haugen klar for neste kapittel

Publisert 9. april 2024

Stjernesigneringen Fredrik Haugen skal være en ledestjerne både på og utenfor banen i årene som kommer.

Møter Lysekloster i NM for menn

Publisert 26. mars 2024

Norges Fotballforbund har offentliggjort kampoppsettet for første ordinære runde.

Nilsen er rødhvit

Publisert 24. mars 2024

Goalgetteren Tim Nilsen har gått fra å være klubbnomade til å bli en skikkelig kontinuitetsbærer.

Midtgaard signerte flerårskontrakt

Publisert 9. februar 2024

Den romantiske drømmen om en fotballreise fra Knøttefotball til representasjonslag har blitt en virkelighet for Simon Midtgaard.

Treningskampene til herrelaget

Publisert 1. februar 2024

Som tidligere spares det ikke på kruttet i sesongoppkjøringen til Fana IL Fotballs herrelag.

Jonas Lygre styrker angrepet

Publisert 1. januar 2024

Den uslepne diamanten Jonas Lygre har signert en flerårskontrakt med Fana IL Fotball.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram