Solid seier

Publisert 5. september 2021 | Fotballutdanning | Seniorfotball | Representasjonslag | Herrelaget | Solid seier

Fana IL Fotballs herrelag leverte en meget god prestasjon mot Sandviken.

Gjestene fra Stemmemyren var på forhånd ventet å være en ekkel motstander som aldri gikk beskjedent til verks. Med denne analysen var det herlig å konstatere at Fana-guttene var ekstra skjerpet og fremme i skoen under årets 5. serierunde.

Allerede etter seks minutter ekspederte Petter Havsgård Martinsen et lurt frispark rett i mål. Dette gav Ørjan Hålands disipler påfyll av ro og selvtillit. Vertene styrte det aller meste av banespillet før hvilen og viste frem litt av hva som bor i laget både defensivt og offensivt. Sandviken var riktignok på et par småfarlige visitter og da spesielt på et par innøvde varianter ved fast situasjon. Akkurat som på Fosshaugane Campus doblet de rød- og hvitstripede ledelsen på et fantastisk tidspunkt noen sekunder før pause. Fredrik Fosse-Iversen avsluttet et godt Fana-angrep med et nydelig hodestøt. Dermed gikk lagene i garderoben med 2-0 i målprotokollen.

Andreomgang måtte Sandviken frem i banen for mål og nytt liv i kampen. Fana-guttene tok foten litt unødvendig av gasspedalen og lot bortelaget være mer involvert i banespillet. Hjemmelaget fokuserte på å beskytte ledelsen fremfor å score flere mål og pynte på målforskjellen. De siste 45 minuttene var allikevel veldig solid sett med Fana-øyne og bekreftet definitivt at laget har blitt betydelig mer samkjørt etterhvert som ukene har gått. Bortelaget var ikke så altfor langt unna en redusering på kampens sluttfase noe som kunne gitt en nervepirrende avslutning. Heldigvis satte Lars Christian Moldestad spikeren i kisten med en klinisk avslutning. En solid seier etter en godt gjennomført kamp i alle faser av spillet.

Fana - Sandviken 3-0 (2-0)
5. serierunde i Norsk Tipping-ligaen avdeling 4, Varden Amfi
Lørdag 4. september 2021 klokken 13:00

Dommertrio: Magnus Drag Lysø, Mohammed Nabil Alzinati og Bjørn Tore Warland Idsø.

Mål: 1-0 (Petter Havsgård Martinsen), 2-0 (Fredrik Fosse-Iversen), 3-0 (Lars Christian Moldestad).

Fana-laget: Ådne Nissestad, Joachim Dankertsen, Malvin Ingebrigsten, Mats Walberg (Anders Grindheim Njøs), Petter Havsgård Martinsen, Fredrik Fosse-Iversen (Isak Østerbø Fimland), Anders Sørevik, Simen Brekkhus, Herman Stang Stakset (Lars Christian Moldestad), Vebjørn Høynes (Trym Nazoori Adonaba), Anders Moe Lund (Lars Christian Moldestad).

Mer om Herrelaget

Fredrik Haugen klar for neste kapittel

Publisert 9. april 2024

Stjernesigneringen Fredrik Haugen skal være en ledestjerne både på og utenfor banen i årene som kommer.

Møter Lysekloster i NM for menn

Publisert 26. mars 2024

Norges Fotballforbund har offentliggjort kampoppsettet for første ordinære runde.

Nilsen er rødhvit

Publisert 24. mars 2024

Goalgetteren Tim Nilsen har gått fra å være klubbnomade til å bli en skikkelig kontinuitetsbærer.

Midtgaard signerte flerårskontrakt

Publisert 9. februar 2024

Den romantiske drømmen om en fotballreise fra Knøttefotball til representasjonslag har blitt en virkelighet for Simon Midtgaard.

Treningskampene til herrelaget

Publisert 1. februar 2024

Som tidligere spares det ikke på kruttet i sesongoppkjøringen til Fana IL Fotballs herrelag.

Jonas Lygre styrker angrepet

Publisert 1. januar 2024

Den uslepne diamanten Jonas Lygre har signert en flerårskontrakt med Fana IL Fotball.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram