Ringen er sluttet for Lie

Publisert 1. april 2023 | Fotballutdanning | Seniorfotball | Representasjonslag | Herrelaget | Ringen er sluttet for Lie

Spilleren med et av de aller største Fana-hjertene har endelig kommet hjem til Nesttun Idrettsplass.

Man kan ta gutten ut av Fana IL Fotball, men aldri Fana IL Fotball ut av gutten. Dette uttrykket beskriver egentlig Sindre Lie altfor godt. Etter litt for mange sesonger på vift med studier og jobb skal forsvareren nå endelig spille hjemmekamper på Gamle Traverbanen igjen.

For de som har fulgt herrelaget det siste tiåret vil nok en presentasjon av Lie være overflødig. Med til historien må det nevnes at Lie spilte barnefotball i Trane før det ble Fana IL Fotball for alle pengene i ungdomsårene. Forsvareren kom tidlig inn i den styrte hospiteringsordningen og ikke lenge etter tatt opp som fast inventar i herrelagets tropp. Med vinnerinstinkt og sterke følelser for spillet gikk Lie i ny og ne inn i rollen som Dynamitt-Harry i Olsenbanden - glad i eksplosive taklinger som idolet Gennaro Gattuso.

Et tresifret antall kamper i den rød- og hvitstripede drakten bekrefter det faktum at Lie i mange sesonger var en særdeles viktig spiller før skolegangen på Politihøgskolen gjorde det riktig å melde overgang til Fram Larvik. Her ble Lie med stor suksess omskolert til midtstopper og utnevnt til kaptein på et lag som tidsvis leverte sterke resultater i PostNord-ligaen og imponerte minst like mye i NM.

Etter fire sesonger i Fram tvang yrkeskarrieren frem en overgang til trønderfotballen hvor spill for både Steinkjær og Kolstad ble skrevet inn på CVen. Fra og med 2023-sesongen skal heldigvis gullgutten til mor igjen representere Fana IL Fotball. Lie er ikke bare en glimrende fotballspiller, men også en nådeløs pådriver for kvalitet i alle situasjoner - om det er å komme tidsnok, være nøye på detaljer i øvelser eller ofre sjelen i spill. Med sitt sterke lederskap burde Lie vært fenrik i kompani Lauritzen, men har heller blitt tildelt oppdraget SWAT-leader både på og utenfor banen. En kruttønne som elsker klubben og vil bidra sterkt på veien videre.

Fana IL Fotball ønsker Sindre velkommen tilbake til klubben!

Mer om Herrelaget

Martinsen signerte ny Fana-kontrakt

Publisert 7. november 2023

Fana IL Fotballs svar på Bjørn Borg tar nok en sesong på Nesttun Idrettsplass.

Fredrik Fosse-Iversen er med videre

Publisert 22. september 2023

Fana IL Fotball og Fredrik Fosse-Iversen vil opp og frem i årene som kommer.

Øvreberg signerte ny kontrakt

Publisert 15. september 2023

Trym Vatn Øvreberg skal utvikle seg videre i den rød- og hvitstripete Fana-drakten.

Gjerstad signerte ny kontrakt

Publisert 8. september 2023

Midtbanespilleren Håkon Giæver Gjerstad har signert en toårskontrakt med Fana IL Fotballs herrelag.

Njøs er klar for fortsettelsen

Publisert 6. september 2023

Sølvreven fra Stord har signert en ny flerårskontrakt med Fana IL Fotball.

Klubblegenden takker for seg

Publisert 24. august 2023

Etter 13 sesonger og 250 kamper for Fana IL Fotball har Joachim Dankertsen valgt å legge skoene på hyllen.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram