Har hentet Heimark hjem

Publisert 24. februar 2023 | Fotballutdanning | Seniorfotball | Representasjonslag | Herrelaget | Har hentet Heimark hjem

Christian Heimark kan koste på seg et bredt smil etter å ha blitt ny Fana-trener.

Fana IL Fotball skal også i fortsettelsen være en døråpner og et springbrett til toppfotballen - for både spillere, trenere og ledere. I så måte er signeringen av Christian Heimark et aldri så lite kinderegg.

Tusenkronerspørsmålet er hvor denne presentasjonen skal ta veien. Først som sist er det på sin plass å fjerne enhver tvil - Heimark har lagt skoene på hyllen for godt. Som talentfull spiller fikk Heimark aldri kontrakt i Premier League, men var som regel først i alt i samtlige klubber - deriblant på Fana IL Fotballs herrelag i flere sesonger. Med sitt kloke fotballhode mener nok hovedpersonen selv at han fortsatt kan herje i lokalfotballen, men badevekten sier kanskje noe annet om gladlaksen sine prioriteringer.

Kjærligheten og forståelsen til spillet kan det allikevel aldri settes spørsmålstegn rundt. Heimark tenker fotball døgnet rundt og forstår hvilke knapper man skal trykke på for at enkeltspillere og lag skal ta nye steg. Ørjan Håland har dermed gjort et kupp og sikret seg en samtalepartner av de sjeldne - en undervurdert og dyktig medtrener som er supersulten på å utvikle fotballen på Nesttun Idrettsplass.

Med Heimark på plass er det bursdag, 17. mai og julaften hver dag i korridorene og garderoben. Selv om kjeksbudsjettet til klubben har skutt i takket har man fått mange positive renter tilbake på latterbarometeret - mye karisma for pengene med andre ord. En ærlig og hardtarbeidende trener som har vokst opp i Dalen, men allikevel har et stort hjerte for flaggskipet i søndre bydel.

Fana IL Fotball ønsker Christian velkommen tilbake til klubben!

Mer om Herrelaget

Martinsen signerte ny Fana-kontrakt

Publisert 7. november 2023

Fana IL Fotballs svar på Bjørn Borg tar nok en sesong på Nesttun Idrettsplass.

Fredrik Fosse-Iversen er med videre

Publisert 22. september 2023

Fana IL Fotball og Fredrik Fosse-Iversen vil opp og frem i årene som kommer.

Øvreberg signerte ny kontrakt

Publisert 15. september 2023

Trym Vatn Øvreberg skal utvikle seg videre i den rød- og hvitstripete Fana-drakten.

Gjerstad signerte ny kontrakt

Publisert 8. september 2023

Midtbanespilleren Håkon Giæver Gjerstad har signert en toårskontrakt med Fana IL Fotballs herrelag.

Njøs er klar for fortsettelsen

Publisert 6. september 2023

Sølvreven fra Stord har signert en ny flerårskontrakt med Fana IL Fotball.

Klubblegenden takker for seg

Publisert 24. august 2023

Etter 13 sesonger og 250 kamper for Fana IL Fotball har Joachim Dankertsen valgt å legge skoene på hyllen.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram