Har hentet Heimark hjem

Publisert 24. februar 2023 | Fotballutdanning | Seniorfotball | Representasjonslag | Herrelaget | Har hentet Heimark hjem

Christian Heimark kan koste på seg et bredt smil etter å ha blitt ny Fana-trener.

Fana IL Fotball skal også i fortsettelsen være en døråpner og et springbrett til toppfotballen - for både spillere, trenere og ledere. I så måte er signeringen av Christian Heimark et aldri så lite kinderegg.

Tusenkronerspørsmålet er hvor denne presentasjonen skal ta veien. Først som sist er det på sin plass å fjerne enhver tvil - Heimark har lagt skoene på hyllen for godt. Som talentfull spiller fikk Heimark aldri kontrakt i Premier League, men var som regel først i alt i samtlige klubber - deriblant på Fana IL Fotballs herrelag i flere sesonger. Med sitt kloke fotballhode mener nok hovedpersonen selv at han fortsatt kan herje i lokalfotballen, men badevekten sier kanskje noe annet om gladlaksen sine prioriteringer.

Kjærligheten og forståelsen til spillet kan det allikevel aldri settes spørsmålstegn rundt. Heimark tenker fotball døgnet rundt og forstår hvilke knapper man skal trykke på for at enkeltspillere og lag skal ta nye steg. Ørjan Håland har dermed gjort et kupp og sikret seg en samtalepartner av de sjeldne - en undervurdert og dyktig medtrener som er supersulten på å utvikle fotballen på Nesttun Idrettsplass.

Med Heimark på plass er det bursdag, 17. mai og julaften hver dag i korridorene og garderoben. Selv om kjeksbudsjettet til klubben har skutt i takket har man fått mange positive renter tilbake på latterbarometeret - mye karisma for pengene med andre ord. En ærlig og hardtarbeidende trener som har vokst opp i Dalen, men allikevel har et stort hjerte for flaggskipet i søndre bydel.

Fana IL Fotball ønsker Christian velkommen tilbake til klubben!

Mer om Herrelaget

Fredrik Haugen klar for neste kapittel

Publisert 9. april 2024

Stjernesigneringen Fredrik Haugen skal være en ledestjerne både på og utenfor banen i årene som kommer.

Møter Lysekloster i NM for menn

Publisert 26. mars 2024

Norges Fotballforbund har offentliggjort kampoppsettet for første ordinære runde.

Nilsen er rødhvit

Publisert 24. mars 2024

Goalgetteren Tim Nilsen har gått fra å være klubbnomade til å bli en skikkelig kontinuitetsbærer.

Midtgaard signerte flerårskontrakt

Publisert 9. februar 2024

Den romantiske drømmen om en fotballreise fra Knøttefotball til representasjonslag har blitt en virkelighet for Simon Midtgaard.

Treningskampene til herrelaget

Publisert 1. februar 2024

Som tidligere spares det ikke på kruttet i sesongoppkjøringen til Fana IL Fotballs herrelag.

Jonas Lygre styrker angrepet

Publisert 1. januar 2024

Den uslepne diamanten Jonas Lygre har signert en flerårskontrakt med Fana IL Fotball.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram