Eirik Haugen Tveit ny hovedtrener

Publisert 14. februar 2024 | Fotballutdanning | Seniorfotball | Representasjonslag | Damelaget | Eirik Haugen Tveit ny hovedtrener

Sammen med resten av trenerteamet skal Eirik Haugen Tveit lede Fana-jentene på nasjonalt nivå.

Fana IL Fotball har gjennom en grundig og god prosess vært på jakt etter en ny solid trener til representasjonslaget i jente- og damefotballen. Klubben er i denne anledning svært glad for å kunne annonsere at Eirik Haugen Tveit skal lede damelaget de kommende sesongene.

Man må ikke alltid gå over bekken etter vann. Et klassisk ordtak som passer som hanske i denne sammenheng.

Eirik Haugen Tveit har nemlig blitt oppdratt i en usedvanlig engasjert og positiv fotballfamilie med umiddelbar nærhet til Nesttun Idrettsplass. Ikke overraskende har hovedpersonen spilt i den rød- og hvitstripede Fana-drakten på flere nivåer. Det er imidlertidig i rollen som trener har gjort størst inntrykk. Sammen med Alexander Sandtorv Fredriksen var Tveit en ypperlig brobygger mellom representasjonslaget og lovende akademispillere ved å lede G19-laget på Corvus Energy Fana-akademiet ledet med stor bravur.

Etter et år på det glade Sørlandet kom heldigvis treneren raskt tilbake til Fana IL Fotball og ble på ny en viktig bidragsyter i det kruttsterke trenermiljøet på Nesttun Idrettsplass. Ønske om å vie store deler av livet sitt til fotballen kombinert med høy arbeidskapasitet gjorde at Tveit etterhvert tok steget ut av skoleverket på dagtid i fjor sommer - noe Loddefjord IL har fått nyte svært godt av.

Tveit har for lengst overtatt hovedansvaret for Fana IL Fotballs damelag hvor en nydelig tropp går en spennende sesong i møte med utfordringer på nasjonalt nivå - Fana-jentene skal faktisk representere hele Bergen og omegn i 2. divisjon neste sesong.

Signeringen av Tveit harmonerer godt med klubbens strategi om knytte til seg trenere som legger listen høyt på vegne av spillerne, laget, klubben og sin egen trenerutvikling. Fana IL Fotball og Eirik Haugen Tveit går med andre ord en spennende tid i møte.

Fana IL Fotball ønsker Eirik velkommen tilbake til klubben!

Mer om Damelaget

Fana-jentene i gjevt selskap

Publisert 29. mars 2024

Fana IL Fotball er en av fem klubber som er kvalifisert til å representere Hordaland i NM for kvinner.

Seriekampene til damelaget

Publisert 28. februar 2024

Fana-jentene skal måle krefter mot flere spennende motstandere kommende sesong.

Tre avdelinger i 2. divisjon

Publisert 4. februar 2024

For å sikre videre utvikling av jente- og damefotballen vil 2. divisjon bestå av tre avdelinger i 2024-sesongen.

Brochmann blir utenlandsproff

Publisert 8. januar 2024

Trenerkarrieren må settes på vent når Maria Brochmann melder overgang til svenske Djurgården.

Sikret opprykket til 2. divisjon

Publisert 6. desember 2023

Fana IL Fotballs damelag skal representere Bergen og omegn i 2. divisjon neste sesong.

Gullet kom hem

Publisert 22. november 2023

En god prestasjon, vill jubel og feiring med gullhatter gjorde finalekvelden komplett for Fana IL Fotballs damelag.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram