Høstens høydepunkt

Publisert 25. september 2023 | Marked og arrangement | Turneringer | Høstens høydepunkt

Engasjementet var til å ta og føle på da flotte representanter for barnefotballen gjestet Fana Sparebank 2023.

For endte året på rad ble kvalitetsturneringen Fana Sparebank Barnecup arrangert på Nesttun Idrettsplass denne helgen. Fotballgleden var stor da hundrevis av spillere og en enda større heiagjeng bidro til en vellykket gjennomføring til stor glede for alle involverte.

Begrenset kapasitet
Som tidligere år var det første mann til møllen-prinsippet som gjaldt ved påmelding da det var et begrenset antall plasser i hver klasse. Da en av banene for tiden bytter kunstgressdekket var kapasiteten satt på enda større prøve enn normalen.

Til slutt ble det funnet plass til litt over 130 lag som fikk utfolde seg i treer-, femmer- og sjuerfotball. Flere måtte altså få den tunge beskjeden om at turneringen i god tradisjon var fulltegnet.

Mange hundre unge fotballspillere kunne heldigvis vende hjem med et stort smil om munnen. For flere av dem var dette den første store begivenheten i karrieren da man debuterte i kampsammenheng og fikk en velforjent premie for innsatsen.

Fotballrader fra Fana Sparebank
Selv om årets turnering ble komprimert på grunn av anleggsarbeidet var det allikevel plass til noen utenomsportslige aktiviteter. Fana Bilforretning stilte nok engang med et knippe utvalgte biler fra sin rikholdige bilpark.

I tillegg stilte Fana Sparebank opp med fotballrader hvor både små og store kunne få testet skuddfoten. Troverdige rapporter forteller at flere trenere, lagledere og foresatte var minst like ivrig på å vise frem treffsikker presisjon og rå kraft. Fana Sparebank-stasjonen ble dermed en morsom intern konkurranse for flust av familier og lag.

Bunnsolide dugnadshelter
Selv om administrasjonen hadde planlagt og tilrettelagt arrangementet i lang tid hadde barnefotballturneringen aldri vært på samme nivå uten massiv støtte fra frivilligheten.

Positive og engasjerte fotballmødre- fedre og ungdomsspillere stod på hodet gjennom helgen for at gjennomføringen skulle gå knirkefritt og være et av høstens høydepunkt. Klisjeen om at ingen oppgave var for stor eller for liten må nesten trekkes frem da kraften til frivilligheten også denne gang var avgjørende.

Fana IL Fotball takker Fana Sparebank, andre samarbeidspartnere og alle frivillige for deres bidrag til turneringen!

Mer om Turneringer

Barnefotball på sitt beste

Publisert 6. mai 2024

Smilene satt løst da Fana Kjøtt Vårcup 2024 ble gjennomført med stor bravur.

Klar for drømmehelg på Fana Kjøtt Vårcup 2024

Publisert 2. mai 2024

Nærmere 1 500 spillere og en minst like stor heiagjeng skal denne helgen få det knallgøy på Fana Kjøtt Vårcup 2024.

Kampoppsett for Fana Kjøtt Vårcup 2024

Publisert 29. april 2024

Kampoppsettet for Fana Kjøtt Vårcup 2024 er nå klart.

250 lag klar for Fana Kjøtt Vårcup 2024

Publisert 17. april 2024

Kun et fåtall plasser er ledig når Fana IL Fotball trommer sammen til en av vårens viktigste fotballfester.

Fana Kjøtt Vårcup 2024: Klassene fylles opp

Publisert 1. april 2024

Interessen for Fana Kjøtt Vårcup er også i år stor og flere klasser nærmer seg fulltegnet.

Påmelding til Fana Kjøtt Vårcup 2024

Publisert 19. mars 2024

Planlagt årets turneringskalender? Ikke gå glipp av vårens fotballfest på Nesttun Idrettsplass.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram