Drømmehelg på Nesttun Idrettsplass

Publisert 16. mai 2023 | Marked og arrangement | Turneringer | Drømmehelg på Nesttun Idrettsplass

Fana Kjøtt Vårcup 2023 ble gjennomført til terningskast seks.

Værgudene spilte skikkelig på lag da Fana IL Fotball og Fana Kjøtt inviterte fotball-Bergen til cupfest på Nesttun Idrettsplass. Strålende sol og hyggelige temperaturer var definitiv prikke over i-en på en ny positiv barnefotballturnering.

Et veletablert turneringskonsept
De færreste kan skilte med lengre fartstid og erfaring fra tilsvarende fotballarrangementer enn klubbdriftsansvarlig Ketil Brekke. Siden nyttår har Brekke trukket i de riktige trådene slik at tre kvalitetsturneringer kan gjennomføres på Nesttun Idrettsplass.

Selv om administrasjonen stod for planleggingen var cuphelgen langt unna å være et soloshow.

Å stå som ansvarlig arrangør av en turnering på størrelse med Fana Kjøtt Vårcup 2023 krever sin kvinne eller mann. Derfor var det avgjørende at frivilligheten mobiliserte en voldsom kraft under selve gjennomføringen. Fotballmødre- og fedre stilte hele helgen opp i hopetall for å bidra med stort og smått. Ankeretappen på dugnaden var det herrelaget som fikk da hele Nesttun Idrettsplass på skulle tilbakestilles til normalen.

Fana IL Fotball kan trygt konstatere at dugnadsinnsats og ønske om å bidra overhodet ikke har gått ut på dato.

Cirka 1 500 barnefotballspillere
I god tid før påmeldingsfristen løp ut var det klart at årets utgave av Fana Kjøtt Vårcup kom til å være en særdeles populær begivenhet. Uten nevneverdig markedsføring ble turneringen så godt som fulltegnet hvilket bekrefter at man aldri kan få nok av gode arrangementer - til det beste for spillere, trenere, foreldre og supportere.

  • Hele 231 utfoldet seg i treer-, femmer- og sjuerfotball.

Som seg hør og bør var mange lag fra nærområdet i Fana og Ytrebygda bydeler. Disse ble krydret med mange hyggelige gjester fra andre soner i fotballkretsen. Både Bjørnafjorden, Askøy og Øygarden kommune var behørig representert på de fleste baner gjennom hele helgen.

Deltakelsen gav forhåpentligvis mersmak slik at disse blir et fast innslag på turneringene fremover - tilbakemeldingene kan i alle fall tyde på det. Å møte litt andre motstandere enn det man gjør i hverdagen kan fort være litt ekstra spennende og gøy.

Populær grillkiosk
Som forventet fungerte grillkiosken til Fana Kjøtt som en magnet mellom slagene på kunstgresset. Med servering av de sagnomsuste hamburgerne fra Fana Kjøtt ble både små og store mager mettet - et særdeles populært stoppested. Dette ble kombinert med byens beste hot-dog samt varme og kalde drikker i Fana-kiosken.

Den viktige premieutdelingen fant også dette året sted på Powertribunen hvor spillerne som seg hør og bør ble hyllet for sin innsats - akkurat som finalistene i cupfinalen på Ullevaal.

Selve rosinen i pølsen var Fana Bil sin tilstedeværelse i cupgaten. Her stod den lokale bilforhandleren parkert både lørdag og søndag med kvalitetsbiler som egnet seg for både familier og for dem som står i en midtlivskrise - les en lynrask Ferrari.

Ønskereprise i høst?
Da årets cupeventyr med klubbens samarbeidspartner Fana Kjøtt nå kan ansees å være avsluttet og vellykket kapittel kan alle involverte se fremover mot nye magiske øyeblikk og vakker spilleglede. Til høsten legger Fana IL Fotball på ny til rette for stor og god mulig fotballaktivitet i barnefotballen:

  • Bergen Jentecup - søndag 20. august.
  • Fana Sparebank Barnecup - lørdag 23. og søndag 24. september.

Fana IL Fotball takker Fana Kjøtt, andre samarbeidspartnere og alle frivillige for deres bidrag til turneringen!

Mer om Turneringer

Klar for første vinterserierunde

Publisert 16. november 2023

Mange lag i barnefotballen skal denne helgen gyve løs på den rykende ferske vinterserien for femmer- og syverfotball.

Starter vinterserie for barnefotballen

Publisert 2. november 2023

Tilrettelegging for jevnlig kampaktivitet i barnefotball er viktig også gjennom vinterhalvåret.

Fotballfest med Intersport

Publisert 4. oktober 2023

Med ny samarbeidspartner på plass kan ungdomslagene også denne høsten sette et verdig punktum på sesongen.

Høstens høydepunkt

Publisert 25. september 2023

Engasjementet var til å ta og føle på da flotte representanter for barnefotballen gjestet Fana Sparebank 2023.

Nøkkelinformasjon om Fana Sparebank Barnecup 2023

Publisert 21. september 2023

Høstens høydepunkt står for tur når Fana IL Fotball og Fana Sparebank sammen arrangerer barnefotballturnering.

Fremtidsrettet premiering

Publisert 19. september 2023

På Fana Sparebank Barnecup 2023 vil plastikkpremier bli erstattet med kortreiste håndverksprodukter.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram