Svært positiv start på sesongen

Publisert 27. mars 2023 | Marked og arrangement | Fana-landslaget | Svært positiv start på sesongen

Fana-landslaget startet 2023-sesongen med en veldig fin samling på Nesttun Idrettsplass.

Salgs- og partneransvarlig Helge Algerøy hadde lagt alle forhold til rette for en effektiv, men likefullt innholdsrik sesongstart for Fana-landslaget. Spisskompetansen til en av samarbeidspartnerne kom da ekstra godt med.

Le Chef hadde skreddersydd en varmrett som sikret en perfekt inngang til arbeidet med formasjoner, relasjoner og samhandling startet for alvor.

I tillegg til å etablere relasjoner, kunnskapsutveksling og vennskap på tvers av fag- og bransjeområder fikk alle en grundig løypemelding fra klubbens representasjonslag og den massive virksomheten som gjør Fana IL Fotball til en sterk samfunnsbygger.

Representasjonslagene
Med skyhøy positivitet og entusiasme åpnet Thea Krossøy fra Fana IL Fotballs damelag det berømmelige ballet. Samarbeidspartnerne og landslagsspillerne på Fana-landslaget fikk dermed en solid innføring om sesongens ambisjoner og utvikling. Det ble særlig trukket frem hvordan samarbeidet mellom ungdomsfotball og seniorfotball har vokst seg sterkere det siste halve året. Videre ble det påpekt hvor mye god tilrettelegging for jente- og damefotballen betyr for spillere, trenere og ledere i Fana IL Fotball.

Fana IL Fotballs herrelag har banket kraftig på døren til PostNord-ligaen de siste to sesongene. Derfor var det på sin plass at hovedtrener Ørjan Håland presiserte viktigheten av å ikke tenke for mye på resultat, men heller fokusere på å bli bedre individuelt og som lag hver eneste dag. Med glimt i øyet og en seriøs historiefortelling fra Japan gav Håland et unikt innblikk i garderoben og hvilke mekanismer som oppstår i en prestasjonskultur.

Samfunnsbygger - på og utenfor banen
Takket være noen taktiske disposisjoner fra salgs- og partneransvarlig ble det i en kaffepause satt et nytt bordsete for resten av samlingen. Dette for å sikre nye relevante kontaktpunkt for flest mulig bedrifter.

Deretter gav daglig leder Mads Vik Tvedte alle en grundig innføring i klubbens rolle som en ansvarlig samfunnsbygger.

Omfanget av Fana IL Fotballs totale virksomhet har vært svært underkommunisert selv for ressurser som er tett på klubben. En bunnsolid klubbdrift og fremadstormende markedsavdeling fungerer som et sterkt stillas for både fotballutdanningen og bærekraftsarbeidet.

Ved å få en solid gjennomgang av helheten i Fana IL Fotball fikk de fleste samarbeidspartnerne en aha-opplevelse med tanke på hvor kraftig dette påvirker barn, ungdom og voksne. Selv om administrasjonen trekker i trådene og kvalitetssikrer begivenhetene ligger det mangfoldige dugnadstimer av frivilligheten bak arbeidet som skaper gode oppvekstvilkår.

Gjennom Fana-landslaget gir små og store bedrifter avgjørende støtte til denne massive samfunnsinvesteringen.

Oppdatert terminliste
Etter en sterk fjorårssesong fortsetter Fana IL Fotball å ta klubbens samarbeidspartnere på stort alvor og legger også i fotballåret 2023 til rette for gode treffpunkt på tvers av fag- og bransjeområder.

Terminlisten til Fana-landslaget

Salgs- og partneransvarlig benyttet derfor anledningen til å minne om terminlisten som nå er fastsatt for Fana-landslaget.

Invitasjon til hospitering
Som om ikke programmet var nok i seg selv kom flere gledelige nyheter på løpende bånd. Landslagsspillerne Metz og Quality Hotel Edvard Grieg inviterte nemlig til hospitering i sine respektive lokaler - nok et bevis på god flyt i samhandlingen mellom bedriftene.

I sum ble ettermiddagen en fin start på fotballåret for Fana-landslaget - og om mulig en enda sterkere tro på at Fana IL Fotball kan kombinere et oppdrag i samfunnet med å være en nettverksbygger av rang.

Fana-landslaget tar samfunnsansvar med relasjonsbygging og forretningsutvikling!

Mer om Fana-landslaget

Ny gigantavtale forlenger Umbro-eventyret

Publisert 29. november 2023

En lengre, større og viktigere samarbeidsavtale med Umbro og Scantrade sikrer forutsigbarhet for fotballfamilien i Fana IL.

Bærekraftssamling for Fana-landslaget

Publisert 6. november 2023

Corvus Energy skal gi samarbeidspartnerne til Fana IL Fotball en omvisning på den høyteknologiske batterifabrikken.

Megapopulær møtecup

Publisert 24. oktober 2023

Samarbeidspartnerne og landslagsspillerne på Fana-landslaget grep muligheten og åpnet mange spennende dører i nettverket.

Miljøvennlig samarbeidsavtale med Dele

Publisert 23. september 2023

Med mange positive fellesnevnere har Dele og Fana IL Fotball inngått et fremtidsrettet samarbeid.

Peppes Pizza øker engasjementet

Publisert 11. september 2023

Peppes Pizza har forstått hvor viktig Fana IL Fotball er for kommende generasjoner og øker derfor støtten til klubben.

Power har forlenget kontrakten

Publisert 10. august 2023

Power ser frem til å utnytte bedriftsnettverket og samtidig støtte idrettsbevegelsen på Nesttun Idrettsplass.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram