Sport Norge

Sport Norge har på kort tid etablert seg som en landsdekkene fagsportskjede og viktig utstyrsleverandør til en rekke idrettslag.

Foruten å ivareta leveranser av drakter og utstyr til Fana IL Fotballs 1 000 spillere fordelt på nærmere 100 lag skal Sport Norge inspirere sine kunder til å ta i bruk hele Norge - enten det er en søndagstur i fjæra med barna eller en to-ukers tur på Hardangervidda med vennegjengen. Med en filosofi om at Norge er til for å brukes har Sport Norge alt man trenger innen ski, sykkel, friluftsliv og teknisk bekledning.

I et land der det ikke er noe som heter dårlig vær sørger Sport Norge for at hele familien er sikret gode klær og utstyr uansett forhold. Derfor fokuserer Sport Norge på å fylle butikkene med et rikt utvalg av produkter av høy kvalitet fra kjente nordiske leverandører krydret med butikkpersonell som har kjennskap til hva som kreves av Norges vakre natur. Sport Norge har nemlig flere desenniums erfaring fra bransjen og fokuset er stort på service, fagkunnskap og lokal tilknytning.

sportnorge.no

Kontaktperson hos Sport Norge
Odd Arne Larsen - Daglig leder
E-post: odd.arne@sportnorge.no
Mobiltelefon: 930 89 291

Mer om Samarbeidspartnere og landslagsspillere

Dele

Metz

Ryger Advokatfirma

Snasent

Astrea

Fana Kjøtt

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram