Jæger Automobil

Publisert 6. februar 1920 | Marked og arrangement | Fana-landslaget | Samarbeidspartnere og landslagsspillere | Jæger Automobil

I nærmere 100 år har Jæger Automobil vært en ledende bilforhandler i Bergen og Vestland.

En skikkelig erkebergensk familiebedrift som i tre generasjoner har bidratt til at bybildet har blitt endret - fra hest og kjerre samt sporvogner og buss. For å ikke snakke om det grønne skiftet hvor elbiler nå erstatter fossil kjøring.

Eventyret startet i 1928 da en bilsalong så dagens lys i Kong Oscars gate hvor Norges første parkeringshus ble bygget. Siden den gang har Jæger Automobil vært dyktig på å omstille seg til den lynraske utviklingen i bransjen og stadige endringer i samfunnet.

Som en av de største Toyota forhandlerne i Norge og den største på vestlandet har Jæger Automobil etablert seg som en betydelig aktør i bilbransjen. Jæger Automobil har forhandlet Toyota siden bilmerket ble introdusert i Norge i 1964 - og er også autorisert forhandler av Lexus.

Jæger Automobil har åtte avdelinger som dekker store deler av Vestland fylke. Gjennom å praktisere det verdensberømte programmet «The Toyota Way» tar Jæger Automobil de ansatte og kundene på alvor - og leverer alltid topp kvalitet.

Kontinuerlige forbedringer innen alle områder har blitt en suksessformel for bilforhandleren. Kanskje det er derfor Jæger Automobil har Norges mest fornøyde bilkunder?

jaegerbil.no

Kontaktperson
Cathrine Eknes Jæger

Mer om Samarbeidspartnere og landslagsspillere

Samarbeidspartnere og landslagsspillere

Flex Reklame

Etektor

Astrea

Snasent

Quality Hotel Edvard Grieg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram