Eika

Med skikkelig gode forsikringsprodukter skaper Eika trygghet ved å beskytte det som betyr mest for kundene sine.

Etter over 20 år i bransjen er Eika et godt etablert forsikringsselskap og en del av Eika Alliansen som består av et antall lokalbanker - deriblant Fana Sparebank.

Enten man er privatperson, en dedikert bonde eller driver egen bedrift beskytter Eika kundene sine og skape trygghet i hverdagen.

Sammen med solide distributører strekker Eika seg langt for å tilby det beste innen forsikring, øke markedsandelen og bedre risikoprising av sin portefølje. Eika har derfor en god blanding av fornøyde kunder - privatepersoner såvel som landbruks- og næringskunder.

Med et brennende ønske om å stadig finne de beste måtene å betjene kundene sine på fremstår Eika som et smart førstevalg enten man skal ha skadeforsikring eller personforsikring.

Et trivelig, kunnskapsrikt og engasjert Eika-team står parat til å gi råd og veiledning om gode og enkle forsikringsløsninger samt legge til rette for fornuftige forebyggende tiltak underveis.

eikaforsikring.no

Kontaktperson hos Eika

Mer om Samarbeidspartnere og landslagsspillere

Samarbeidspartnere og landslagsspillere

Flex Reklame

Etektor

Astrea

Snasent

Quality Hotel Edvard Grieg

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram