Øker satsingen på sosial bærekraft

Publisert 18. mars 2023 | Marked og arrangement | Fana-landslaget | Øker satsingen på sosial bærekraft

Med en ny samarbeidsavtale skal Corvus Energy og Fana IL Fotball fortsette å ta et stort samfunnsansvar.

Fana IL Fotball er umåtelig takknemlig for alle engasjerte samarbeidspartnere som ser verdien av klubbens tilstedeværelse i Fana bydel. Flere av disse går også i front for viktig bærekraftsarbeid - deriblant Corvus Energy som er en sentral aktør i det grønne skiftet på havet.

Den verdensledende batterileverandøren har arbeidet tett med Fana IL Fotball i mange sesonger og har stor tro på måten klubben fungerer i rollen som en kruttsterk samfunnsbygger - både på og utenfor banen.

Fra sin batterifabrikk i Fana-land har Corvus Energy blitt en ledende utvikler og produsent av energilagringssystemer. Dette har medvirket til en revolusjonen innenfor maritim sektor hvor utslippskontrollene stadig blir strengere i både havner og kystnære strøk.

Corvus Energy

I tillegg til egen kjernevirksomhet har Corvus Energy iverksatt et omfattende bærekraftsinitiativ for å styrke selskapets ambisjon og tilnærming knyttet til dette. Et viktig steg i dette arbeidet har vært å bidra i nærmiljøet hvor det fremmes gode tiltak. Nettopp derfor har Corvus Energy i flere år hatt en samarbeidsavtale Fana IL Fotball.

Corvus Energy støtter nemlig arbeidet med å inspirere, motivere og forberede unge fotballspillere til å utvikle seg til å bli den beste utgaven av seg selv - uavhengig av forutsetninger og ambisjonsnivå. Videre er Corvus Energy en avgjørende samarbeidspartner i det unike, banebrytende og bærekraftige energiprosjektet som skal bane vei for andre idrettslag eller bedrifter.

Klubbhuset skal bli energipositivt

At Fana IL Fotball er en sentral aktør i nærområdet ved å skape gode oppvekstsvilkår for barn og ungdom hadde aldri vært mulig uten gode samarbeidspartnere som Corvus Energy. Som et avgjørende utgangspunkt deler både Fana IL Fotball og Corvus Energy oppfatningen av at bærekraft lykkes man best med sammen med andre uavhengig av kjernevirksomhet.

Ingen av partene var derfor vond å be da behovet for en ny og oppdatert samarbeidsavtale kom på trappene. Ved å forplikte seg til hverandre i flere sesonger fremover sikter man selvfølgelig høyt for å styrke en bærekraftig og grønn utvikling på lokalsamfunnet såvel som maritim sektor.

Fana IL Fotball, Fana-landslaget og Corvus Energy skal dermed spille hverandre gode også i fortsettelsen!

Mer om Fana-landslaget

Stor samarbeidsavtale med Eika

Publisert 21. mai 2024

Eika har signert en flerårskontrakt og støtter idrettsbevegelsen på Nesttun Idrettsplass.

Etektor er ny samarbeidspartner

Publisert 25. april 2024

Med spennende spisskompetanse blir Etektor en del av Fana IL Fotball og Fana-landslaget.

Fana-landslaget i utvikling

Publisert 16. april 2024

Sesongstarten for Fana IL Fotball sitt bedriftsnettverk bar bud om en svært spennende fremtid.

Sesongstart torsdag 11. april

Publisert 21. mars 2024

Sesongens første tiltak på Fana-landslaget går av stabelen like etter påske.

Periodiseringen til Fana-landslaget

Publisert 14. mars 2024

Samarbeidspartnerne til Fana IL Fotball skal delta på minst åtte landslagssamlinger i 2024-sesongen.

Kaffekongene er med videre

Publisert 15. februar 2024

Det Bergenske Kaffeselskap er særdeles opptatt av kvalitet, miljø og bærekraft både på og utenfor banen.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram