Ny gigantavtale forlenger Umbro-eventyret

Publisert 29. november 2023 | Marked og arrangement | Fana-landslaget | Ny gigantavtale forlenger Umbro-eventyret

En lengre, større og viktigere samarbeidsavtale med Umbro og Scantrade sikrer forutsigbarhet for fotballfamilien i Fana IL.

Spillere, trenere og lag i Fana IL Fotball skal alltid ha tilgang på det beste og mest behagelige treningsutstyret. Med Umbro og Scantrade i ryggen har klubben en bunnsolid samarbeidspartner som gjør at klubben alltid har tilgang til et bredt, godt og oppdatert produktsortiment.

Et vellykket ekteskap
Siden midten av 90-tallet har Umbro og Scantrade bidratt til Fana IL Fotball sin identitet, profil og bedre vilkår for daglig drift. Samarbeidet har med andre ord vært som et vellykket ekteskap og partene vil med den nye avtalen kunne feire perlebryllup i den kommende perioden.

Umbro og Scantrade

Første kapittel ble skrevet i 1995 da ringrevene Ingvar Dalhaug og Harald Lundekvam fant tilbake til den gode tonen fra Møhlenpris skole. Dalhaug hadde da glemt utfallet av gatecupen i barndommen og fikk bistand av Lundekvam til å kle opp herrelaget fra topp til tå.

Et fruktbart samarbeid
Fana IL Fotball og Umbro har aldri sett seg tilbake og utviklet et fruktbart samarbeid gradvis. Dette har gjort Fana IL Fotball til en av de største og viktigste Umbro-klubbene i Norge.

Først og fremst fordi kolleksjonen har blitt plukket ut er beregnet til både små og store - fra den spede begynnelse barnefotballen til høyeste nivå i toppfotball. I tillegg har Umbro bidratt sterkt til identitetsbygging og fellesskapsfølelse da samtlige spillere uavhengig av ambisjonsnivå og ferdigheter har vært uniformert likt.

Med en rykende fersk samarbeidsavtale har Umbro og Scantrade påtatt seg det store ansvaret med å serve over 1 200 aktive fotballspillere samt 300 fantastiske trenere og ledere fordelt på nærmere 100 lag.

Fana IL Fotball, Fana-landslaget og Umbro skal dermed spille hverandre gode også i fortsettelsen!

Mer om Fana-landslaget

Kaffekongene er med videre

Publisert 15. februar 2024

Det Bergenske Kaffeselskap er særdeles opptatt av kvalitet, miljø og bærekraft både på og utenfor banen.

Fikk en stor samarbeidsavtale til jul

Publisert 25. desember 2023

Fana Sparebank og Fana IL Fotball har fornyet ekteskapsløftene og skal fortsette å være robuste bærebjelker i lokalsamfunnet.

Mange stjerner på julefrokost

Publisert 20. desember 2023

Fana-landslaget rundet av fotballåret med en hyggelig julefrokost i Norges fineste klubbhus.

Corvus Energy slo på stortrommen

Publisert 11. desember 2023

Corvus Energy sparte ikke på kruttet som vertskap for årets bærekraftssamling på Fana-landslaget.

Bærekraft i Bergen

Publisert 4. desember 2023

Fana Sparebank er sterkt delaktig i familiearrangementet hvor lysvandring, bærekraft og Ylvis-konsert står sentralt.

Bærekraftssamling for Fana-landslaget

Publisert 6. november 2023

Corvus Energy skal gi samarbeidspartnerne til Fana IL Fotball en omvisning på den høyteknologiske batterifabrikken.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram