Mange stjerner på julefrokost

Publisert 20. desember 2023 | Marked og arrangement | Fana-landslaget | Mange stjerner på julefrokost

Fana-landslaget rundet av fotballåret med en hyggelig julefrokost i Norges fineste klubbhus.

For å markere punktum på en innholdsrik sesong var samtlige landslagsspillere på Fana-landslaget invitert til en hyggelig julefrokost mot slutten av året. Som seg hør og bør ble denne gjennomført i kjente omgivelser på Nesttun Idrettsplass hvor klubben disponerer moderne og lyse lokaler med en fleksibel romstruktur.

Flust av samarbeidspartnerne og landslagsspillerne kunne derfor glede seg over å komme til duk og dekket bord.

Fana Kjøtt satte standarden
Etter å ha startet med en fin kaffeprat i Fana-stuen kunne den lystige gjengen fra Fana-landslaget innta bordsete hvor et nøye utvalg av delikatesser ventet.

Her ventet nemlig håndlaget kvalitetsmat av ypperste kvalitet - selvfølgelig signert Fana Kjøtt. Ingen høytid har så mange forventninger knyttet til seg som den tradisjonsrike norske julen og klubbens samarbeidspartner vet å ta måltidene til nye høyder.

Daglig leder tok ordet
Under frokosten kokte det med gode samtaler i tillegg til et par innslag underveis i form av taler og konkurranser.

Daglig leder tok ordet og oppsummerte året som har gått. Fana IL Fotball har tatt nye kvantesprang innenfor alle kjerneområder og egentlig kreves det en mastergrad for å trekke frem utviklingen innenfor klubbdrift, fotballutdanning samt marked og arrangement - for å ikke snakke om bærekraftsarbeidet.

Tvedte la selvfølgelig også sterk vekt på at det ikke hadde vært mulig for klubben å være ansvarlig samfunnsbygger uten gode samarbeidspartnere og støttespillere.

Vekket vinnerinstinktet
Et av julefrokosten sine absolutte høydepunkter var da salgs- og partneransvarlig Helge Algerøy klinket til med en uhøytidelig konkurranse inspirert av 24-stjerners julekalender på NRK.

Samarbeidspartnerne ble delt inn i lag og fikk definitivt vekket vinnerinstinktet i klementinskrelling, lakrisbåndspisins og reinsdyrtegning. Et uhyre sterkt lag bestående Protector, X Office og Astrea gikk seirende ut og tevlet deretter individuelt i jakten på årets julepakke fra Fana Kjøtt. Til slutt var det Tom Bøe fra Astrea som stod igjen som den ubestridte vinneren.

Frokosten markerte i det hele tatt en flott avslutning på årets sesong og styrket samtidig troen på man kan være en del av et bedriftsnettverk og samtidig gi avgjørende støtte til idrettsbevegelsen.

Fana-landslaget tar samfunnsansvar med relasjonsbygging og forretningsutvikling!

Mer om Fana-landslaget

Kaffekongene er med videre

Publisert 15. februar 2024

Det Bergenske Kaffeselskap er særdeles opptatt av kvalitet, miljø og bærekraft både på og utenfor banen.

Fikk en stor samarbeidsavtale til jul

Publisert 25. desember 2023

Fana Sparebank og Fana IL Fotball har fornyet ekteskapsløftene og skal fortsette å være robuste bærebjelker i lokalsamfunnet.

Corvus Energy slo på stortrommen

Publisert 11. desember 2023

Corvus Energy sparte ikke på kruttet som vertskap for årets bærekraftssamling på Fana-landslaget.

Bærekraft i Bergen

Publisert 4. desember 2023

Fana Sparebank er sterkt delaktig i familiearrangementet hvor lysvandring, bærekraft og Ylvis-konsert står sentralt.

Ny gigantavtale forlenger Umbro-eventyret

Publisert 29. november 2023

En lengre, større og viktigere samarbeidsavtale med Umbro og Scantrade sikrer forutsigbarhet for fotballfamilien i Fana IL.

Bærekraftssamling for Fana-landslaget

Publisert 6. november 2023

Corvus Energy skal gi samarbeidspartnerne til Fana IL Fotball en omvisning på den høyteknologiske batterifabrikken.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram