Historisk gaveutdeling fra Fana Sparebank

Publisert 10. juli 2021 | Marked og arrangement | Fana-landslaget | Historisk gaveutdeling fra Fana Sparebank

Fana Sparebank, som er Fana IL Fotballs største samarbeidspartner, deler dette året ut over ti millioner kroner til barn og unge.

Sett med Fana-øyne er Fana Sparebank verdens beste og frittstående sparebank. I hele 13 sesonger har banken vært en vært en trofast, solid og avgjørende støttespiller til klubbens omfattende fotballutdanning. I det hele tatt skal Fana Sparebank ta et viktig samfunnsansvar med Fana IL Fotball både på og utenfor banen.

Fana Sparebank

Med nyttige erfaringer, innsikt og forståelse for markedet er Fana Sparebank en totalleverandør av banktjenester - moderne digitale verktøy i hverdagen, varierte låneprodukter med gode betingelser og flere viktige sparealternativer.

God bankdrift i en digitalisert verden kommer ikke bare fornøyde kunder til gode.

Gavemidler til barn og unge
Å støtte Fana IL Fotball og andre nøye utvalgte samarbeidspartnere er noe som verdsettes høyt i banken. I tillegg er det etablert et generøst gavekonsept hvor Fana Sparebank bidrar der det finnes mer enn nok av engasjement og vilje, men hvor det er behov for økonomisk støtte.

Hver dag legges det nemlig ned utallige timer frivillig arbeid og dugnadsinnsats i utallige lokalmiljø med et mål for øye - å bidra til gode oppvekstvilkår for barn og unge.

Denne våren har Fana Sparebank mottatt historisk mange søknader om støtte. Bankens styret har behandlet og godkjent hele 1 201 søknader om gavemidler fra hele Bergen og omegn. I sum utgjør dette hele 10 135 000 kroner til barn og unge.

Dette er det høyeste beløpet Fana Sparebank noengang har delt ut til organisasjoner som legger til rette for barn og unge i kategoriene idrett, kultur og musikk samt ungdom og samfunn.

Avgjørende støtte til viktige prosjekter
I tillegg til at flere Fana-lag også dette året fikk gavemidler til sosiale aktiviterer på lagsnivå fikk Fana IL Fotball avgjørende støtte til å opprettholde og videreføre flere store prosjekter. Prosjektene, som har blitt planlagt og gjennomført på klubbnivå, har de siste årene vist seg å være kraftfull og effektiv i arbeidet med at barn og unge skal storkose seg på Nesttun Idrettsplass - før, under og etter glimrende fotballaktivitet.

Fana Sparebank går i front for viktig bærekraftsarbeid og viser dette i praksis ved å støtte opp under en av de viktigste ingrediensene for et fortsatt trygt og godt samfunn - lokalt og frivillig engasjement.

Mer om Fana-landslaget

Utvider samarbeidet med Rema 1000 Skjold

Publisert 18. juni 2024

Rema 1000-kjøpmannen Jarle Lilletvedt blir en av Fana IL Fotball sine viktigste samarbeidspartnere.

Teambuilding for Fana-landslaget

Publisert 10. juni 2024

Fana-landslaget skal samles på klubbhuset under særdeles hyggelige omstendigheter.

Jæger Automobil har signert

Publisert 4. juni 2024

Den lokale bilforhandleren sparer ikke på konfekten og går rett inn som en ny viktig nøkkelspiller på Fana-landslaget.

Flex Reklame ny landslagsspiller

Publisert 30. mai 2024

Espen Hansen og Flex Reklame ser frem til et spennende samarbeid med Fana IL Fotball.

Stor samarbeidsavtale med Eika

Publisert 21. mai 2024

Eika har signert en flerårskontrakt og støtter idrettsbevegelsen på Nesttun Idrettsplass.

Etektor er ny samarbeidspartner

Publisert 25. april 2024

Med spennende spisskompetanse blir Etektor en del av Fana IL Fotball og Fana-landslaget.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram