Frende Forsikring signerte ny avtale

Publisert 4. mai 2022 | Marked og arrangement | Fana-landslaget | Frende Forsikring signerte ny avtale

Fana IL Fotball har signert en ny viktig samarbeidsavtale med Frende Forsikring.

For ente gang kan Fana IL Fotball annonsere at Frende Forsikring ser viktigheten og nytten av samarbeidet med klubben. Med landets mest fornøyde kunder i ryggen har forsikringselskapet nemlig signert en ny avtale som en av klubbens aller mest lojale partnere.

Våren 2007 gikk Fana Sparebank og tre andre uavhengige sparebanker sammen om å starte Frende Forsikring. Inspirert av det norrøne ordet frændi - som betyr venn eller slektning - har Frende Forsikring alltid vært en hjelpende hånd sine kunder. Frende Forsikring har over tid vært blant forsikringselskapene i landet med størst vekst.

Frende Forsikring

Med over 250 000 kunder i privat- og bedriftsmarkedet har Frende Forsikring klart å nå ambisjonen om å dekke hele Norgeskartet med Frenderådgivere gjennom de solide sparebankene på eiersiden. Frende Forsikring har selvfølgelig plass til flere kunder og hjelper gir både uforpliktende tilbud og rådgivning på veien.

Frende Forsikring tilbyr prisvinnende forsikringer med gode vilkår og dekninger gjerne kombinert med totalkunderabatt og lojalitetsbonus. Å være en del av Frende Forsikring skal være enkelt og trygt - enten man har bilforsikring, innboforsikring, husforsikring, barneforsikring eller livsforsikring.

Gjennom samarbeidsavtalen vil Frende Forsikring selvsagt fortsette å være en offensiv landslagsspiller på Fana-landslaget og således også være tilstede på flere treffpunkter hvor relasjoner, kunnskapsutveksling og vennskap utvikles på tvers av fag- og bransjeområder.

Fana IL Fotball, Fana-landslaget og Frende Forsikring skal dermed spille hverandre gode også i fortsettelsen!

Mer om Fana-landslaget

Ny gigantavtale forlenger Umbro-eventyret

Publisert 29. november 2023

En lengre, større og viktigere samarbeidsavtale med Umbro og Scantrade sikrer forutsigbarhet for fotballfamilien i Fana IL.

Bærekraftssamling for Fana-landslaget

Publisert 6. november 2023

Corvus Energy skal gi samarbeidspartnerne til Fana IL Fotball en omvisning på den høyteknologiske batterifabrikken.

Megapopulær møtecup

Publisert 24. oktober 2023

Samarbeidspartnerne og landslagsspillerne på Fana-landslaget grep muligheten og åpnet mange spennende dører i nettverket.

Miljøvennlig samarbeidsavtale med Dele

Publisert 23. september 2023

Med mange positive fellesnevnere har Dele og Fana IL Fotball inngått et fremtidsrettet samarbeid.

Peppes Pizza øker engasjementet

Publisert 11. september 2023

Peppes Pizza har forstått hvor viktig Fana IL Fotball er for kommende generasjoner og øker derfor støtten til klubben.

Power har forlenget kontrakten

Publisert 10. august 2023

Power ser frem til å utnytte bedriftsnettverket og samtidig støtte idrettsbevegelsen på Nesttun Idrettsplass.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram