Endelig sesongstart for Fana-landslaget

Publisert 29. juni 2020 | Marked og arrangement | Fana-landslaget | Endelig sesongstart for Fana-landslaget

Fana-landslaget samlet rundt 40 landslagsspillere og samarbeidspartnere på sesongens første tiltak.

Korona-krisen kom som et sjokk for både norsk idrett og resten av storsamfunnet i Norge. Som mye annet måtte derfor den populære sesongstarten for Fana-landslaget utsettes til myndighetene på ny gav klarsignal til å gjennomføre arrangementer av en viss størrelse.

Det var derfor gøy å endelig kunne samle samarbeidspartnerne til Fana IL Fotball og dermed også alle viktige landslagsspillere på Fana-landslaget. Normalt har sesongstarten blitt lagt gjennomført med spennende program med faglig innhold og underholdning. Etter en veldig annerledes og noe usikker vår skulle årets sesongstart bidra til relasjoner, kunskapsutveksling og vennskap mellom alle offensive landslagsspillere i en litt mer løssluppen setting med stor sommerstemning.

Lansering av fana-landslaget.no
Som alltid benyttet daglig leder Kim Rune Hellesund sjansen til å ta ordet innledningsvis. Raskt og gale fikk Fana-landslaget en statusoppdatering fra klubben og hvordan man har jobbet for å stå best mulig rustet til fotballen ruller for fullt igjen på forhåpentligvis alle nivåer.

Ettermiddagens største positive overraskelse var utvilsomt lanseringen av egne nettsider for Fana-landslaget. Denne presenterer naturligvis Fana-landslaget, som er "business to business"-konseptet i regi av Fana IL Fotball, med flere årlige treffpunkt på tvers av fag- og bransjeområder. Nettverket har som mål om å ta klubbens samarbeidspartnere på alvor. Derfor vil alle landslagsspillerne i løpet av kort tid bli behørig presentert på hver sin landingsside.

Grillkonge fra Fana Kjøtt
Troppen på Fana-landslaget teller et fint antall landslagsspillere. Alle har hver og en sterke kvaliteter og spisskompetanse i sin bransje. Ytterst få - om noen i det hele tatt - var derfor mer egnet til å få ansvar for tilberedelse og servering av grillmat enn Fana Kjøtt.

Bjarne Paulsen, som i hverdagen styrer skuten på Fana Kjøtt i et enormt tempo, fylte varebilen med deilig grillmat og fyrte opp grillen på terrassen i klubbhuset. Dermed ble Fana-landslaget servert grillmat i verdensklasse - smaksrike pølser, nydelige nakkekoteletter og saftige spareribs med alt av nødvendig tilbehør.

Strålende sydentemperatur, deilig mat og sprudlende landslagsspillerne gjorde i det hele tatt sesongstarten på Fana-landslaget til en ny glimrende samling. Med god tid til samtaler på kryss og tvers mellom de ulike bedriftene ble grunnlaget for spennende salgsmuligheter, ny kompetanse og økt samarbeid forsterket ytterligere. Lover godt for fortsettelsen!

Mer om Fana-landslaget

Utvider samarbeidet med Rema 1000 Skjold

Publisert 18. juni 2024

Rema 1000-kjøpmannen Jarle Lilletvedt blir en av Fana IL Fotball sine viktigste samarbeidspartnere.

Teambuilding for Fana-landslaget

Publisert 10. juni 2024

Fana-landslaget skal samles på klubbhuset under særdeles hyggelige omstendigheter.

Jæger Automobil har signert

Publisert 4. juni 2024

Den lokale bilforhandleren sparer ikke på konfekten og går rett inn som en ny viktig nøkkelspiller på Fana-landslaget.

Flex Reklame ny landslagsspiller

Publisert 30. mai 2024

Espen Hansen og Flex Reklame ser frem til et spennende samarbeid med Fana IL Fotball.

Stor samarbeidsavtale med Eika

Publisert 21. mai 2024

Eika har signert en flerårskontrakt og støtter idrettsbevegelsen på Nesttun Idrettsplass.

Etektor er ny samarbeidspartner

Publisert 25. april 2024

Med spennende spisskompetanse blir Etektor en del av Fana IL Fotball og Fana-landslaget.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram