Corvus Energy slo på stortrommen

Publisert 11. desember 2023 | Marked og arrangement | Fana-landslaget | Corvus Energy slo på stortrommen

Corvus Energy sparte ikke på kruttet som vertskap for årets bærekraftssamling på Fana-landslaget.

Bærekraftsarbeid står selvfølgelig også sentralt for både Fana IL Fotball og Fana-landslaget. Årets bærekraftssamling for Fana-landslaget gikk av stabelen hos en av Fana IL Fotball sine største samarbeidspartnere - Corvus Energy.

Som en sentral og ledende aktør i det grønne skiftet på havet har Corvus Energy store ambisjoner knyttet til FNs bærekraftsmål.

Imponerende batterifabrikk
Fra sin batterifabrikk i Fana-land har Corvus Energy blitt en ledende utvikler og produsent av energilagringssystemer. Dette har medvirket til en revolusjonen innenfor maritim sektor hvor utslippskontrollene stadig blir strengere i både havner og kystnære strøk.

Den verdensledende batterileverandøren bød opp til dans og viste frem sin høyteknologiske og imponerende batterifabrikk.

Etter en obligatorisk gjennomgang av sikkerheten fikk landslagsspillerne og samarbeidspartnerne en omvisning i det aller helligste. Med effektive roboter gikk store deler av produksjonen av seg selv, men ikke uten at menneskelige ressurser kvalitetssikret deler av prosessen.

Product, people, planet and practice
Vertskapet fortalte dessuten åpenhjertig om tankerekken bak bærekraftsarbeidet til Corvus Energy - product, people, planet and practice.

I tillegg til egen kjernevirksomhet har Corvus Energy iverksatt et omfattende bærekraftsinitiativ for å styrke selskapets ambisjon og tilnærming knyttet til dette. Et viktig steg i dette arbeidet har vært å bidra i nærmiljøet hvor det fremmes gode tiltak. Nettopp derfor har Corvus Energy i flere år hatt en samarbeidsavtale Fana IL Fotball.

Corvus Energy støtter nemlig arbeidet med å inspirere, motivere og forberede unge fotballspillere til å utvikle seg til å bli den beste utgaven av seg selv - uavhengig av forutsetninger og ambisjonsnivå. Videre er Corvus Energy en avgjørende samarbeidspartner i det unike, banebrytende og bærekraftige energiprosjektet som skal bane vei for andre idrettslag eller bedrifter.

Klubbhuset skal bli energipositivt

Inspirerte landslagsspillerne
Ved å lette på sløret fikk Corvus Energy presentert hvordan bærekraftsarbeidet ble dratt inn i den daglige driften med et stadig ønske om å utvikle denne delen av virksomheten.

Den grundige presentasjonen viste hvordan man på en systematisk måte kan løfte dette til nye høyder. Dette inspirerte landslagsspillerne på Fana-landslaget som forlot bærekraftssamlingen med stor motivasjon for fremtiden.

Trampeklapp til Ola Johannes Jordal som representerte vertskapet - trygt og godt akkompagnert av Øystein Tveit, Kristian Eikeland Holmefjord, Ørjan Storum og Kjetil Dent Tranberg.

Fana-landslaget tar samfunnsansvar med relasjonsbygging og forretningsutvikling!

Mer om Fana-landslaget

Kaffekongene er med videre

Publisert 15. februar 2024

Det Bergenske Kaffeselskap er særdeles opptatt av kvalitet, miljø og bærekraft både på og utenfor banen.

Fikk en stor samarbeidsavtale til jul

Publisert 25. desember 2023

Fana Sparebank og Fana IL Fotball har fornyet ekteskapsløftene og skal fortsette å være robuste bærebjelker i lokalsamfunnet.

Mange stjerner på julefrokost

Publisert 20. desember 2023

Fana-landslaget rundet av fotballåret med en hyggelig julefrokost i Norges fineste klubbhus.

Bærekraft i Bergen

Publisert 4. desember 2023

Fana Sparebank er sterkt delaktig i familiearrangementet hvor lysvandring, bærekraft og Ylvis-konsert står sentralt.

Ny gigantavtale forlenger Umbro-eventyret

Publisert 29. november 2023

En lengre, større og viktigere samarbeidsavtale med Umbro og Scantrade sikrer forutsigbarhet for fotballfamilien i Fana IL.

Bærekraftssamling for Fana-landslaget

Publisert 6. november 2023

Corvus Energy skal gi samarbeidspartnerne til Fana IL Fotball en omvisning på den høyteknologiske batterifabrikken.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram