Comebacksamling for Fana-landslaget

Publisert 25. oktober 2021 | Marked og arrangement | Fana-landslaget | Comebacksamling for Fana-landslaget

Troppen på Fana-landslaget kan endelig starte nedtellingen til ny samling.

Koronapandemien har naturlig nok påvirket antall samlinger og tiltak også for Fana-landslaget - "business to business"-konseptet i regi av Fana IL Fotball. I slutten av september gikk Norge over til en tilnærmet normal hverdag. Dermed var det også på høy tid å kalle inn alle involverte for å jobbe med formasjon, relasjoner og samhandling på Fana-landslaget.

På denne tiden av året har normalt Fana-landslaget gjennomført sesongens høydepunkt - en bortekamp i Europa. Her har internasjonal fotball i en nøye utvalgt by stått sentralt samtidig som alle involverte her gjennomført mange formelle og uformelle samtaler om salg, kompetanse og samarbeid

Comebacksamlingen for Fana-landslaget gjennomføres med et interessant program i Norges fineste klubbhus på Nesttun Idrettsplass.

Opprykk til oppvarming?
Fana IL Fotballs herrelag står med ti strake seire og er på skuddhold til opprykk før siste serierunde mot Fjøra. Laget er ett skarve poeng bak Frigg som fortsatt er store favoritter da man møter nedrykksklase Årdal i siste serierunde.

Tilfeldighetene vil ha det til at Fana-guttene spiller hjemme på Nesttun Idrettsplass klokken 13:00 og kan altså fortsatt innkassere seriemesterskapet foran nesen på avgjørende samarbeidspartnere.

Fokus på bærekraftsarbeid og bruk av sosiale medier
Som alltid legges det opp til et faglig og sosialt program for å legge forholdene til rette for relasjoner, kunskapsutveksling og vennskap mellom alle offensive landslagsspillere i en hyggelig setting.

Daglig leder Mads Vik Tvedte vil innlede med en rykende fersk løypemelding om ståa i klubben og videre utvikling på alle kjerneområder. Deretter tar bærekraftsansvarlig Magnus Thorsen ordet for å gi et lite innblikk i hvordan Fana IL Fotball identifiserer, planlegger og gjennomføre tiltak som skal styrke klubbens innsats innen bærekraft i Fana og Ytrebygda bydeler.

Medieviter og forfatter Magnus Hoem Iversen har dypdykket i de viktigste aspektene ved sosiale medier og hvordan disse påvirker hverdagen og bevisst benyttes i markedsføring av varer, politiske valg, demokrati og diktaturer. Denne ettermiddagen skal Iversen dele sin spisskompetanse med Fana-landslaget og avsløre myter og sannheter om sosiale medier.

På toppen av dette har Fana Kjøtt varslet å servere et måltid med de beste råvarer. Landslagsspillerne på Fana-landslaget har altså mye å se frem til.

Mer om Fana-landslaget

Bærekraftssamling for Fana-landslaget

Publisert 6. november 2023

Corvus Energy skal gi samarbeidspartnerne til Fana IL Fotball en omvisning på den høyteknologiske batterifabrikken.

Megapopulær møtecup

Publisert 24. oktober 2023

Samarbeidspartnerne og landslagsspillerne på Fana-landslaget grep muligheten og åpnet mange spennende dører i nettverket.

Miljøvennlig samarbeidsavtale med Dele

Publisert 23. september 2023

Med mange positive fellesnevnere har Dele og Fana IL Fotball inngått et fremtidsrettet samarbeid.

Peppes Pizza øker engasjementet

Publisert 11. september 2023

Peppes Pizza har forstått hvor viktig Fana IL Fotball er for kommende generasjoner og øker derfor støtten til klubben.

Power har forlenget kontrakten

Publisert 10. august 2023

Power ser frem til å utnytte bedriftsnettverket og samtidig støtte idrettsbevegelsen på Nesttun Idrettsplass.

Terminlisten til Fana-landslaget

Publisert 15. juli 2023

Samarbeidspartnerne til Fana IL Fotball skal delta på minst åtte landslagssamlinger i 2023-sesongen.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram