Comebacksamling for Fana-landslaget

Publisert 25. oktober 2021 | Marked og arrangement | Fana-landslaget | Comebacksamling for Fana-landslaget

Troppen på Fana-landslaget kan endelig starte nedtellingen til ny samling.

Koronapandemien har naturlig nok påvirket antall samlinger og tiltak også for Fana-landslaget - "business to business"-konseptet i regi av Fana IL Fotball. I slutten av september gikk Norge over til en tilnærmet normal hverdag. Dermed var det også på høy tid å kalle inn alle involverte for å jobbe med formasjon, relasjoner og samhandling på Fana-landslaget.

På denne tiden av året har normalt Fana-landslaget gjennomført sesongens høydepunkt - en bortekamp i Europa. Her har internasjonal fotball i en nøye utvalgt by stått sentralt samtidig som alle involverte her gjennomført mange formelle og uformelle samtaler om salg, kompetanse og samarbeid

Comebacksamlingen for Fana-landslaget gjennomføres med et interessant program i Norges fineste klubbhus på Nesttun Idrettsplass.

Opprykk til oppvarming?
Fana IL Fotballs herrelag står med ti strake seire og er på skuddhold til opprykk før siste serierunde mot Fjøra. Laget er ett skarve poeng bak Frigg som fortsatt er store favoritter da man møter nedrykksklase Årdal i siste serierunde.

Tilfeldighetene vil ha det til at Fana-guttene spiller hjemme på Nesttun Idrettsplass klokken 13:00 og kan altså fortsatt innkassere seriemesterskapet foran nesen på avgjørende samarbeidspartnere.

Fokus på bærekraftsarbeid og bruk av sosiale medier
Som alltid legges det opp til et faglig og sosialt program for å legge forholdene til rette for relasjoner, kunskapsutveksling og vennskap mellom alle offensive landslagsspillere i en hyggelig setting.

Daglig leder Mads Vik Tvedte vil innlede med en rykende fersk løypemelding om ståa i klubben og videre utvikling på alle kjerneområder. Deretter tar bærekraftsansvarlig Magnus Thorsen ordet for å gi et lite innblikk i hvordan Fana IL Fotball identifiserer, planlegger og gjennomføre tiltak som skal styrke klubbens innsats innen bærekraft i Fana og Ytrebygda bydeler.

Medieviter og forfatter Magnus Hoem Iversen har dypdykket i de viktigste aspektene ved sosiale medier og hvordan disse påvirker hverdagen og bevisst benyttes i markedsføring av varer, politiske valg, demokrati og diktaturer. Denne ettermiddagen skal Iversen dele sin spisskompetanse med Fana-landslaget og avsløre myter og sannheter om sosiale medier.

På toppen av dette har Fana Kjøtt varslet å servere et måltid med de beste råvarer. Landslagsspillerne på Fana-landslaget har altså mye å se frem til.

Mer om Fana-landslaget

Fana-landslaget i utvikling

Publisert 16. april 2024

Sesongstarten for Fana IL Fotball sitt bedriftsnettverk bar bud om en svært spennende fremtid.

Sesongstart torsdag 11. april

Publisert 21. mars 2024

Sesongens første tiltak på Fana-landslaget går av stabelen like etter påske.

Periodiseringen til Fana-landslaget

Publisert 14. mars 2024

Samarbeidspartnerne til Fana IL Fotball skal delta på minst åtte landslagssamlinger i 2024-sesongen.

Kaffekongene er med videre

Publisert 15. februar 2024

Det Bergenske Kaffeselskap er særdeles opptatt av kvalitet, miljø og bærekraft både på og utenfor banen.

Fikk en stor samarbeidsavtale til jul

Publisert 25. desember 2023

Fana Sparebank og Fana IL Fotball har fornyet ekteskapsløftene og skal fortsette å være robuste bærebjelker i lokalsamfunnet.

Mange stjerner på julefrokost

Publisert 20. desember 2023

Fana-landslaget rundet av fotballåret med en hyggelig julefrokost i Norges fineste klubbhus.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram