Astrea er ny samarbeidspartner

Publisert 16. februar 2022 | Marked og arrangement | Fana-landslaget | Astrea er ny samarbeidspartner

Astrea støtter Fana IL Fotball og ser mulighetene for relasjonsbygging og forretningsutvikling.

Optimismen rår på Nesttun Idrettsplass og over det ganske land. Spesielt på dager hvor nye støttespillere ser verdien av Fana IL Fotballs arbeid både på og utenfor banen. Siste skudd på stammen er konsulentselskapet Astrea som deler klubbens tankegang om å eliminere tilfeldigheter.

Astrea-teamet har nemlig blitt drillet i det som skal være den absolutt beste praksis for lederrekruttering, karriererådgivning og midlertidig ledelse.

Lønnsomme rekrutteringer skal bidra til å løse utfordringer og skape muligheter. Astrea kan bidra på flere ulike måter når det gjelder rekruttering av ledere, spesialister eller styremedlemmer. Nøye utvalgte konsulenter kan ta seg av hele rekrutteringsprosessen eller deler av den i form av tjenester innenfor headhunting, annonsert søk og sluttvurdering av finalekandidater. Astrea vet nemlig inderlig godt at lederutvelgelse krever hardt og nøyaktig arbeid uten rom for snarveier underveis.

Astrea

Konsulentselskapet tilbyr også flere ulike karriererågivningsprogrammer for både bedrifter og enkeltpersoner. Astrea sine erfarne rådgivere har innsikt i arbeidsmarkedet og kan bidra til at nye muligheter åpner seg - enten man ønsker å gjøre et karriereskift, finne en ny passende stilling eller komme til neste nivå.

Markedsforholdene og bedriftenes ressursbehov er i stadig endring. I enkelte situasjoner kan det være behov for å sette inn en erfaren leder til å gjennomføre en konkret endringsprosess eller håndtere en plutselig krise. I andre situasjoner kan det være behov for å sette inn en leder som midlertidig erstatning ved sykdom eller permisjon. Astrea har høyt kvalifiserte bedriftsrådgivere med betydelig erfaring som på kort varsel kan tre inn i slike roller. Dette gjelder både for kortere eller lengre perioder - heltid såvel som deltid.

Som ny samarbeidspartner til klubben vet Astrea at man får i pose og sekk ved å innta en kombinasjonsrolle som støttespiller til idretten samtidig som man utvikler gode relasjoner og handel på Fana-landslaget - "business to business"-konseptet til Fana IL Fotball.

Fana IL Fotball ønsker Astrea velkommen til klubben og Fana-landslaget!

Mer om Fana-landslaget

Ny gigantavtale forlenger Umbro-eventyret

Publisert 29. november 2023

En lengre, større og viktigere samarbeidsavtale med Umbro og Scantrade sikrer forutsigbarhet for fotballfamilien i Fana IL.

Bærekraftssamling for Fana-landslaget

Publisert 6. november 2023

Corvus Energy skal gi samarbeidspartnerne til Fana IL Fotball en omvisning på den høyteknologiske batterifabrikken.

Megapopulær møtecup

Publisert 24. oktober 2023

Samarbeidspartnerne og landslagsspillerne på Fana-landslaget grep muligheten og åpnet mange spennende dører i nettverket.

Miljøvennlig samarbeidsavtale med Dele

Publisert 23. september 2023

Med mange positive fellesnevnere har Dele og Fana IL Fotball inngått et fremtidsrettet samarbeid.

Peppes Pizza øker engasjementet

Publisert 11. september 2023

Peppes Pizza har forstått hvor viktig Fana IL Fotball er for kommende generasjoner og øker derfor støtten til klubben.

Power har forlenget kontrakten

Publisert 10. august 2023

Power ser frem til å utnytte bedriftsnettverket og samtidig støtte idrettsbevegelsen på Nesttun Idrettsplass.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram