Super-Sundberg ble hyllet

Publisert 19. februar 2023 | Klubben | Super-Sundberg ble hyllet

Elling Sundberg fikk velfortjent skryt da han mottok NFFs honorære stipend i helgen.

Små og store klubber var samlet på Voss da NFF Hordaland hadde kalt inn til Kretsting kombinert med en svært matnyttig klubbkonferanse. Fana IL Fotball var naturligvis representert for å ta del i diskusjoner og beslutninger som kan videreutvikle fotballkretsen.

Som så mange ganger før satt evigunge Elling Sundberg i salen og ante fred og ingen fare. Det hadde imidlertidig gått gjetord om Sundberg sine avgjørende bidrag for både Fana IL Fotball og kretsen - helt til NFF sine kontorer på Ullevaal.

I over et decennium har Elling Sundberg nemlig hatt en rekke ulike roller på Nesttun Idrettsplass - både på lagsnivå og klubbnivå. Gleden av å skape et godt miljø og høyt aktivitetsnivå gjorde at Sundberg raskt ble bitt av Fana-basillen. I 2011 tok unikumet rollen som manager for Fana SuperTeam på banen så vel som utenfor. Ingen oppgave har vært stor eller for liten. Nettsider og sosiale medier har blitt oppdatert for å ikke snakke om kraften i holdningsarbeidet. Sundberg la tidlig listen høyt for hvordan Fair Play og generelt holdningsarbeid med inkludering skulle utøves på Nesttun Idrettsplass. I tillegg skal Sundberg ha en betydelig del av æren for at Fana IL Fotball ble sertifisert som NFF Kvalitetsklubb - først i Hordaland selvfølgelig.

Med høy arbeidskapasitet og mye energi har Sundberg også bidratt som frivillig til NFF Hordalands klubbutviklingsarbeid. Flust av klubber har derfor fått nyte godt av kompetansen til Sundberg som kvalitetsklubbveileder. Som om ikke det var nok har ildsjelen lagt bunnsolide rammer rundt kretslagsaktiviteten i Hordaland - treninger, kamper og turneringer.

En usedvanlig lang og tro tjeneste i begge organisasjoner må ha gjort det lett å ta beslutningen om å tildele hovedpersonen NFFs honorære stipend.

Fana IL Fotball gratulerer Elling med utmerkelsen!

Mer om Klubben

Årsfest for og med frivilligheten

Publisert 19. oktober 2023

På klubbens regning ønsker Fana IL Fotball å sette et verdig punktum på en lang og god sesong.

Stig Olav Larsen tildelt hederstegn

Publisert 16. august 2023

Kontinuitetsbæreren Stig Olav Larsen fikk i kveld velfortjent oppmerksomhet for sine bidrag i Fana IL Fotball.

Administrasjonen tar sommerferie

Publisert 3. juli 2023

Med forventning om en intens og knallgøy høstsesong tar servicesenteret til Fana IL Fotball nå en pust i bakken.

Hederstegn i bronse til Baldersheim

Publisert 30. juni 2023

Ronny Thømt Baldersheim fikk velfortjent oppmerksomhet for sine bidrag i Fana IL Fotball.

Fotballfamilien i 17. mai-toget

Publisert 15. mai 2023

Tradisjonen tro stiller Fana IL Fotball med egen fane i prosesjonen til Nesttun.

Sølvtegn til Torill Sivertsen Lie

Publisert 6. april 2023

Torill Sivertsen Lie fikk velfortjent skryt og hederstegn i sølv på årsmøte til Fana IL.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram