Selle & Partners + Fana IL Fotball

Publisert 31. mai 2024 | Klubben | Selle & Partners + Fana IL Fotball

Svein Roger Selle skal bistå Fana-ledelsen med å utarbeide en ny bærekraftig strategi mot 2030.

Den forrige strategiplanen til Fana IL Fotball har gått ut på dato og styret har sammen med administrasjonen begynt å vende blikket mot fremtiden. Mye har skjedd i både klubben og omgivelsene siden det forrige dokumentet ble forfattet. Fana IL Fotball har etablert seg som sentral aktør i nærområdet ved å skape gode oppvekstvilkår for barn og unge.

  • Som en ansvarlig samfunnsbygger ønsker Fana IL Fotball å dyrke dette oppdraget.

Det er nemlig et faktum at mennesker som står utenfor sosiale felleskap, arbeidsliv og utdanningssystem går på bekostning av individers livskvalitet og samfunnets ressurser.

Kyndig veileder
For å kvalitetssikre styret og stell i prosessen har Fana IL Fotball klart å overbevise Svein Roger Selle om å tre inn i rollen som kyndig veileder. Selle har i over 25 år vært leder, mentor og rådgiver for en rekke internasjonale og nasjonale virksomheter og organisasjoner.

Mentoren kan dessuten skilte med en legendarisk epoke som trener for 1999-årgangen i nettopp Fana IL Fotball. Da har man elegant hoppet over å skrive noe om spillerkarrieren som endte opp på kretslaget og med prøvespill i Viking.

Det er uansett hvordan man vrir og vender på det en anerkjent og dyktig herremann som så langt har gjort Fana-ledelsen mektig imponert.

Selle & Partners jobber utelukkende med kunder som har et tydelig fokus på bærekraft - og som har innsett at man må endre og utvikle seg for å ha livets rett i fremtiden. Nettopp dette gjør Selle & Partners og Fana IL Fotball til vært en match de fleste Tinder-brukere bare kan drømme om.

Sosial bærekraft
Bærekraft er å tenke helhet - og for Fana IL Fotball sin del står sosial bærekraft i høysete.

Sammen med Selle & Partners har daglig leder Mads Vik Tvedte brukt det siste halvåret godt og gjennomført en vesentlighetsanalyse som skal danne grunnlaget for den videre prosessen.

Ved å utføre utallige intervjuer med skoler, kjøpesentre, bedrifter og politiet har man fått et godt og oppdatert bilde av nærmiljøet i Fana bydel. I dette arbeidet har det tikket inn flere kraftige påminnelser om at om at det inkluderende og forebyggende holdningsarbeidet som utøves på Nesttun Idrettsplass må fortsette med full styrke - og ikke minst forsterkes på flere fronter.

Navet i lokalsamfunnet
Samtlige aktører som har blitt intervjuet peker mot idrettsbevegelsen som navet i lokalsamfunnet da denne gir svært positive ringvirkninger til samfunnsregnskapet.

Denne uken tok styret og administrasjonen det første store steget på veien mot en ny bærekraft strategi. De kommende ukene skal Fana-ledelsen tydelig definere Fana IL Fotball sin rolle og betydning for lokalsamfunnet - for deretter å peile seg inn på konkrete og målrettede tiltak som styrker klubben sin posisjon i Fana bydel.

Klubben går med andre ord en veldig spennende fremtid i møte - med skyhøy fart og store ambisjoner mot 2030.

Mer om Klubben

17. mai-tog med Fana IL Fotball

Publisert 14. mai 2024

Tradisjonen tro stiller Fana IL Fotball med egen fane i prosesjonen til Nesttun.

Få oversikt over alle Fana-kampene

Publisert 15. april 2024

Fana IL Fotball presenterer en tjeneste hvor man får full oversikt over samtlige Fana-kamper.

God som gull

Publisert 30. mars 2024

På Fana IL sitt årsmøte ble Kristian Jæger hyllet da han mottok et fortjent hederstegn i gull.

Kick-off med Christian Kalvenes

Publisert 27. mars 2024

Med god servering og et inspirerende foredrag på programmet inviteres frivilligheten til kick-off på klubbens regning.

Paulsen oppgradert til sølv

Publisert 25. mars 2024

Bjarne Paulsen fikk velfortjent skryt og hederstegn i sølv på årsmøte til Fana IL.

Fotballmann i hovedlaget

Publisert 22. mars 2024

På årsmøte til Fana IL ble det klart at Tor Gjøstein skal fortsette å lede et av landets største idrettslag.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram