Julehilsen fra styreleder

Publisert 23. desember 2020 | Klubben | Julehilsen fra styreleder

Styreleder Kristian Jæger ønsker alle involverte i Fana IL Fotball en riktig god jul.

Kjære alle Fana-venner! Som mange andre har gjort før kan fotballåret 2020 oppsummeres som annerledes. Korona, nedstenging, smittevern, protokoller, håndsprit, kohorter og nødlandslaget er alle ord som taler for seg selv.

Et yrende folkeliv på Nesttun Idrettsplass med en enorm mengde fotballglede og noen tusen ballberøringer ble i begynnelsen av mars plutselig satt på vent på ubestemt tid. I takt med den gradvise gjenåpningen av samfunnet kunne unge fotballspillere, som elsker å spille fotball sammen med sine venner hver eneste dag, etterhvert vende tilbake til sin faste møteplass på sitt kjernelag.

Mot lysere tider
Sesongen har vært krevende og dette kjenner alle på kroppen. På vegne av resten av styret og administrasjonen er det vanskelig å uttrykke hvor takknemlig man er overfor nysgjerrige, positive og engasjerte fotballmødre- eller fedre som gjennom året har gitt avgjørende bidrag til klubben. Særlig med tanke på at betingelsene og utsiktene ofte har endret seg fra uke til uke med både frustrasjon og håp.

En stolt og ydmyk fotballeder på Nesttun Idrettsplass ser allikevel lyst på veien videre. Ikke bare fordi vintersolverv fant sted for et par dager siden og en vaksine kommer stadig nærmere. Fana IL Fotball går mot lysere tider med 250 fantastiske trenere og lagledere som leverer glede, trygghet, fellesskap og handlekraft både sportslig og sosialt med ustoppelig pågangsmot og enorm dugnadsånd. 

I slike tider ser man også etter muligheter. I Fana IL Fotball har man til enhver tid valgt å utnytte disse på en best mulig måte. For å stå godt rustet i møte med fremtiden vil også endringer og videre utvikling være nødvendig.

Annerledesåret har derfor blitt brukt godt for å avdekke forbedringspotensiale på flere ulike områder. Alt for at klubben skal være Hordalands beste utviklingsklubb og at Nesttun Idrettsplass med god margin vil være det beste stedet å være for fotballspillere i alle aldre - uavhengig av forutsetninger og ambisjonsnivå. Dette arbeidet involverer i aller høyeste grad også styret som gjerne vil bidra utover å kvalitetssikre de store linjene på overordnet nivå. Mer enn noengang tidligere har derfor styret stilt opp for klubben akkurat slik frivilligheten på lagsnivå gjør dag etter dag, uke etter uke, måned etter måned og år etter år.

Fotballfamilien i Fana IL
Trenere og lagledere har løftet Fana IL Fotball til et nytt nivå med god støtte fra den hardtarbeidende sentrallinje i administrasjonen. Sammen drar alle i samme retning til det beste for fotballfamilien i Fana IL.

Fotballutdanningen i Fana IL Fotball har etterhvert blitt en komplett fotballreise. Fra en tidlig éntre som fireåring på knøttefotballen til tirsdasglunsjen med gjennomsnittsalder på over 80 år. Barnefotball, ungdomsfotball og seniorfotball inngår i en helhetlig plan som utvikler hele mennesket og skaper gode vaner. Gjennom den såkalte Fana-skolen skal spillerne og trenerne med andre ord utvikle mer enn selve fotballferdighetene. Fana-skolen bygger kultur, klubb og tilhørighet som gjør at Fana IL Fotball er en sentral aktør i nærområde for å skape gode oppvekstvilkår for barn og ungdom.

Takk til alle Fana-trenere som står på feltet uansett vær og vind. Takk til alle lagledere som trekker i de mange trådene utenfor banen. Takk til administrasjonen som smører det store maskineriet. Takk til styret og varamedlemmer som selv uten aktive barn i Fana IL Fotball står på hodet for klubben i sitt hjerte.

Uten hver og en sine små eller store bidrag hadde Fana IL Fotball aldri kunne bli til det man er i dag. Snart kan vi etterhvert glede oss over nye fotballminner for livet på Nesttun Idrettsplass med masse glede, viktig trygghet, unikt fellesskap og stor handlekraft i Fana IL Fotball.

Før avspark i 2021 ønskes alle en riktig god jul og et godt nyttår!

Beste hilsen
Kristian

Mer om Klubben

Årsfest for og med frivilligheten

Publisert 19. oktober 2023

På klubbens regning ønsker Fana IL Fotball å sette et verdig punktum på en lang og god sesong.

Stig Olav Larsen tildelt hederstegn

Publisert 16. august 2023

Kontinuitetsbæreren Stig Olav Larsen fikk i kveld velfortjent oppmerksomhet for sine bidrag i Fana IL Fotball.

Administrasjonen tar sommerferie

Publisert 3. juli 2023

Med forventning om en intens og knallgøy høstsesong tar servicesenteret til Fana IL Fotball nå en pust i bakken.

Hederstegn i bronse til Baldersheim

Publisert 30. juni 2023

Ronny Thømt Baldersheim fikk velfortjent oppmerksomhet for sine bidrag i Fana IL Fotball.

Fotballfamilien i 17. mai-toget

Publisert 15. mai 2023

Tradisjonen tro stiller Fana IL Fotball med egen fane i prosesjonen til Nesttun.

Sølvtegn til Torill Sivertsen Lie

Publisert 6. april 2023

Torill Sivertsen Lie fikk velfortjent skryt og hederstegn i sølv på årsmøte til Fana IL.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram