Jæger valgt inn i kretsstyret

Publisert 24. februar 2021 | Klubben | Jæger valgt inn i kretsstyret

Mandag kveld ble Kristian Jæger valgt til ny nestleder på kretstinget i NFF Hordaland.

NFF Hordaland avholdt kretstinget som planlagt. Dette var det 20. ordinære kretstinget, men det aller første som har blitt gjennomført digitalt av velkjente årsaker. Etter en innledende tale fra kretsens leder ble delegatene ryddig og greit guidet gjennom dagsorden.

Som seg hør og bør ble kretstinget avsluttet med valg av nytt kretsstyre. Her var som kjent Fana IL Fotballs styreleder Kristian Jæger innstilt som ny nestleder.

Innstilt som nestleder i NFF Hordaland

NFF Hordalands valgkomité presenterte sin innstilling og omtalte deres arbeid. Denne ble enstemmig vedtatt hvilket gjør at styret i fotballkretsen nå består av Tore Christian A. Gjelsvik, Kristian Jæger, Anne Helene Vestbøstad, Erik Magdalon Throndsen og Anniken Schimmer Hoff.

Fana IL Fotball gratulerer Kristian med nytt fotballverv!

17. mai-tog med Fana IL Fotball

Publisert 14. mai 2024

Tradisjonen tro stiller Fana IL Fotball med egen fane i prosesjonen til Nesttun.

Få oversikt over alle Fana-kampene

Publisert 15. april 2024

Fana IL Fotball presenterer en tjeneste hvor man får full oversikt over samtlige Fana-kamper.

God som gull

Publisert 30. mars 2024

På Fana IL sitt årsmøte ble Kristian Jæger hyllet da han mottok et fortjent hederstegn i gull.

Kick-off med Christian Kalvenes

Publisert 27. mars 2024

Med god servering og et inspirerende foredrag på programmet inviteres frivilligheten til kick-off på klubbens regning.

Paulsen oppgradert til sølv

Publisert 25. mars 2024

Bjarne Paulsen fikk velfortjent skryt og hederstegn i sølv på årsmøte til Fana IL.

Fotballmann i hovedlaget

Publisert 22. mars 2024

På årsmøte til Fana IL ble det klart at Tor Gjøstein skal fortsette å lede et av landets største idrettslag.