Jæger ble satt i offside

Publisert 20. februar 2018 | Klubben | Jæger ble satt i offside

Kristian Jæger mottar diplom av NFF Hordaland

Styreleder Kristian Jæger ble overrasket da han mottok NFF Hordalands lederstipend i helgen.

Fana IL Fotballs styreleder Kristian Jæger ante fred og ingen fare da NFF Hordaland arrangerte sin årlige klubbkonferanse. NFF Hordaland hadde dog fanget opp hans sin livslange interesse for Fana IL Fotball og tildelte ham sitt lederstipend for arbeidet i klubben i sitt hjerte.

Jæger kom inn i klubben som lilleputtspiller i 1975 og har i voksen alder bekledd ulike frivillige verv i klubben. Herunder vært trener i aldersbestemte klasser, engasjert i markedsarbeidet og ikke minst vært styreleder siden 2013.

NFF Hordaland berømmet Jægers inkluderende lederskap samt evnen til å finne en god balanse mellom bredde og topp. Motivasjonen inkluderte også vår styreleder for å være opptatt av deltakelse og samhandling på krets- og forbundsting samt Divisjonsforeningen. Videre ble det selvsagt nevnt at Fana IL Fotball ble Hordaland første Kvalitetsklubb under hans ledelse. Summa summarum en velfortjent oppmerksomhet for uvurdelig innsats i Fana IL Fotball i mange år.

Fana IL Fotball gratulerer Kristian med utmerkelsen!

17. mai-tog med Fana IL Fotball

Publisert 14. mai 2024

Tradisjonen tro stiller Fana IL Fotball med egen fane i prosesjonen til Nesttun.

Få oversikt over alle Fana-kampene

Publisert 15. april 2024

Fana IL Fotball presenterer en tjeneste hvor man får full oversikt over samtlige Fana-kamper.

God som gull

Publisert 30. mars 2024

På Fana IL sitt årsmøte ble Kristian Jæger hyllet da han mottok et fortjent hederstegn i gull.

Kick-off med Christian Kalvenes

Publisert 27. mars 2024

Med god servering og et inspirerende foredrag på programmet inviteres frivilligheten til kick-off på klubbens regning.

Paulsen oppgradert til sølv

Publisert 25. mars 2024

Bjarne Paulsen fikk velfortjent skryt og hederstegn i sølv på årsmøte til Fana IL.

Fotballmann i hovedlaget

Publisert 22. mars 2024

På årsmøte til Fana IL ble det klart at Tor Gjøstein skal fortsette å lede et av landets største idrettslag.