Gode nyheter til barne- og ungdomsfotballen

Publisert 18. januar 2021 | Klubben | Gode nyheter til barne- og ungdomsfotballen

Regjeringen viderefører strenge nasjonale smitteverntiltak, men kom med en god beskjed til barne- og ungdomsfotballen.

Statsminister Erna Solberg redegjorde i dag overfor Stortinget for regjeringens videre tiltak for håndtering av koronapandemien. Smittesituasjonen er i alle høyeste grad fortsatt usikker noe som gjør at de fleste private sammenkomster og ulike arrangementer bør fortsatt utsettes eller avlyses.

Likevel velger regjeringen å gjøre enkelte lettelser i de strenge nasjonale tiltakene - til det beste for barn og unge.

Normale fotballtreninger fra onsdag 20. januar
Fra onsdag 20. januar kan barn og unge under 20 år trene og delta på fritidsaktiviteter som normalt både ute og inne. Dette alderssegmentet får også unntak fra anbefalingen om en meters avstand når det er nødvendig for å drive med aktiviteten.

Dette betyr at ordinær fotballaktivitet i Fana IL Fotball kan derfor gjennomføres som normalt, men kamper og turneringer må fortsatt utsettes.

Seniorfotballen med representasjonslag og veteranlag som alle er sulteforet på å kunne trene som normalt må fortsatt pent vente på tur. Utendørs kan voksne kun trene dersom det er mulig å holde god avstand som kort oppsummert betyr koronatrening også i fortsettelsen.

Fana IL Fotball stiller seg solidarisk bak innsatsen om å forebygge og begrense smitte av koronaviruset!

Få oversikt over alle Fana-kampene

Publisert 15. april 2024

Fana IL Fotball presenterer en tjeneste hvor man får full oversikt over samtlige Fana-kamper.

God som gull

Publisert 30. mars 2024

På Fana IL sitt årsmøte ble Kristian Jæger hyllet da han mottok et fortjent hederstegn i gull.

Kick-off med Christian Kalvenes

Publisert 27. mars 2024

Med god servering og et inspirerende foredrag på programmet inviteres frivilligheten til kick-off på klubbens regning.

Paulsen oppgradert til sølv

Publisert 25. mars 2024

Bjarne Paulsen fikk velfortjent skryt og hederstegn i sølv på årsmøte til Fana IL.

Fotballmann i hovedlaget

Publisert 22. mars 2024

På årsmøte til Fana IL ble det klart at Tor Gjøstein skal fortsette å lede et av landets største idrettslag.

Hildershavn ny salgs- og partneransvarlig

Publisert 5. februar 2024

Helge-John Hildershavn er ansatt som salgs- og partneransvarlig med et særlig ansvar for Fana-landslaget.