Gode nyheter til barne- og ungdomsfotballen

Publisert 18. januar 2021 | Klubben | Gode nyheter til barne- og ungdomsfotballen

Regjeringen viderefører strenge nasjonale smitteverntiltak, men kom med en god beskjed til barne- og ungdomsfotballen.

Statsminister Erna Solberg redegjorde i dag overfor Stortinget for regjeringens videre tiltak for håndtering av koronapandemien. Smittesituasjonen er i alle høyeste grad fortsatt usikker noe som gjør at de fleste private sammenkomster og ulike arrangementer bør fortsatt utsettes eller avlyses.

Likevel velger regjeringen å gjøre enkelte lettelser i de strenge nasjonale tiltakene - til det beste for barn og unge.

Normale fotballtreninger fra onsdag 20. januar
Fra onsdag 20. januar kan barn og unge under 20 år trene og delta på fritidsaktiviteter som normalt både ute og inne. Dette alderssegmentet får også unntak fra anbefalingen om en meters avstand når det er nødvendig for å drive med aktiviteten.

Dette betyr at ordinær fotballaktivitet i Fana IL Fotball kan derfor gjennomføres som normalt, men kamper og turneringer må fortsatt utsettes.

Seniorfotballen med representasjonslag og veteranlag som alle er sulteforet på å kunne trene som normalt må fortsatt pent vente på tur. Utendørs kan voksne kun trene dersom det er mulig å holde god avstand som kort oppsummert betyr koronatrening også i fortsettelsen.

Fana IL Fotball stiller seg solidarisk bak innsatsen om å forebygge og begrense smitte av koronaviruset!

Årsfest for og med frivilligheten

Publisert 19. oktober 2023

På klubbens regning ønsker Fana IL Fotball å sette et verdig punktum på en lang og god sesong.

Stig Olav Larsen tildelt hederstegn

Publisert 16. august 2023

Kontinuitetsbæreren Stig Olav Larsen fikk i kveld velfortjent oppmerksomhet for sine bidrag i Fana IL Fotball.

Administrasjonen tar sommerferie

Publisert 3. juli 2023

Med forventning om en intens og knallgøy høstsesong tar servicesenteret til Fana IL Fotball nå en pust i bakken.

Hederstegn i bronse til Baldersheim

Publisert 30. juni 2023

Ronny Thømt Baldersheim fikk velfortjent oppmerksomhet for sine bidrag i Fana IL Fotball.

Fotballfamilien i 17. mai-toget

Publisert 15. mai 2023

Tradisjonen tro stiller Fana IL Fotball med egen fane i prosesjonen til Nesttun.

Sølvtegn til Torill Sivertsen Lie

Publisert 6. april 2023

Torill Sivertsen Lie fikk velfortjent skryt og hederstegn i sølv på årsmøte til Fana IL.