Ellingsen tilbake i manesjen

Publisert 24. april 2021 | Klubben | Ellingsen tilbake i manesjen

Trenerveileder Kjeld Erik Ellingsen nyter tilværelsen på treningsfeltet med Fana-spillere og -trenere.

Koronasituasjonen har gjort hverdagen særdeles krevende for hele verdenssamfunnet. For Kjeld Erik Ellingsen, som er en av fire uhyre lojale trenerveiledere i klubben, har livet det siste året bokstavelig vært satt på vent.

Ellingsen fikk tidlig i pandemien konstatert sykdommen leukemi og har kjempet en hard kamp for å bli frisk. Mange negative beskjeder har nå blitt avløst av svært gode nyheter.

Friskmeldt bjellesau
Trenerveilederen har nemlig fått ekstremt oppløftende tilbakemeldinger fra legene og gjennomfører nå nødvendig rehabilitering for å bli hundre prosent frisk og tidig. I denne sammenheng er det ufattelig gledelig at Ellingsen får energi og livsglede av å være klubbrepresentant i Fana IL Fotball.

Som trenerveileder samarbeider Ellingsen tett med sportslig leder for å styrke kvaliteten i barne- og ungdomsfotballen. Med ansvar for det første nivået hvor fotballglede står i sentrum går trenerveilederen inn i sitt tredje år som en engasjert tilrettelegger. Ellingsen har fra første stund tatt rollen på alvor og utvist en herlig evne til å ivareta helheten. Som bjellesau for lagene fra G6 til G9 har Ellingsen dessuten dypdykket kraftig i hvilken trenerstil og fagprioriteringer Fana IL Fotball mener er avgjørende i dette alderssegmentet.

Trenerveileder Kjeld Erik Ellingsen er en av flere hundre engasjerte frivillige som gjør en fabelaktiv jobb for barne- og ungdomsfotballen i nærområdet. At Ellingsen på ny har valgt å investere sin fritid på Fana IL Fotball kommer enormt mange Fana-spillere og -trenere til gode. Arbeidsjernet er en fremragende bidragsyter og ambassadør for glede, trygghet, fellesskap og handlekraft på banene som Fana IL Fotball disponerer.

Selle & Partners + Fana IL Fotball

Publisert 31. mai 2024

Svein Roger Selle skal bistå Fana-ledelsen med å utarbeide en ny bærekraftig strategi mot 2030.

17. mai-tog med Fana IL Fotball

Publisert 14. mai 2024

Tradisjonen tro stiller Fana IL Fotball med egen fane i prosesjonen til Nesttun.

Få oversikt over alle Fana-kampene

Publisert 15. april 2024

Fana IL Fotball presenterer en tjeneste hvor man får full oversikt over samtlige Fana-kamper.

God som gull

Publisert 30. mars 2024

På Fana IL sitt årsmøte ble Kristian Jæger hyllet da han mottok et fortjent hederstegn i gull.

Kick-off med Christian Kalvenes

Publisert 27. mars 2024

Med god servering og et inspirerende foredrag på programmet inviteres frivilligheten til kick-off på klubbens regning.

Paulsen oppgradert til sølv

Publisert 25. mars 2024

Bjarne Paulsen fikk velfortjent skryt og hederstegn i sølv på årsmøte til Fana IL.