40 minutter med formaliteter

Publisert 15. mars 2024 | Klubben | Årsmøte | 40 minutter med formaliteter

Kristian Jæger ble gjenvalgt som styreleder da årsmøte ble gjennomført i rekordfart.

Kun et fåtall medlemmer fant veien til klubbhuset på Nesttun Idrettsplass da Fana IL Fotball sitt årsmøte gikk av stabelen. Dette skyldes nok ikke labert engasjement, men heller at klubben har drevet virksomheten sin på en særdeles profesjonell og moderne måte.

Foran en liten forsamling tok styreleder Kristian Jæger ordet innledningsvis og erklærte årsmøtet for åpnet i henhold til klubbens lover.

Æresmedlem og dirigent
Deretter tok man fatt på de mest formelle delene av årsmøtet og først ut var valget av dirigent. Her ble som forventet æresmedlem Asbjørn Lilletvedt enstemmig valgt.

Nevnte Lilletvedt viste at han var både påskrudd og oppdatert da han loset de fremmøtte gjennom sakslisten - rutinert og ryddig. Den unike ildsjelen har de siste par årene blitt en ettertraktet dirigent - også utenfor Fana ILs virksomhet.

De største høydepunktene
Fana IL Fotball har tatt kvantesprang innenfor alle kjerneområder, men fortsatt venter store oppgaver for klubben.

Som seg hør og bør presenterte dirigenten årsrapporten for 2023. Forfatterskapet av denne har blitt viktig for å føre fotballåret som gikk inn i historiebøkene. De største høydepunktene ble selvsagt løftet opp og frem på årsmøte.

Sunn og nøktern klubbdrift har lenge vært en avgjørende del av strategien til Fana IL Fotball. Langsiktige investeringer av tid og penger har blitt prioritert da dette kommer bedre oppvekstvilkår og fremtidens generasjoner til gode. Derfor var det vanskelig å komme utenom søndag 25. juni 2023 - en dato som trygt kan skrives inn i historiebøkene til Fana IL og Fana IL Fotball. Familieparken på Nesttun Idrettsplass ble da endelig åpnet med brask og bram.

Ser man på fotballhverdagen med litt avstand vil forhåpentligvis mange reflektere over hvor positivt det er å være en del av en komplett fotballutdanning som utvikler hele mennesket og skaper gode vaner. Fremgangene til Fana IL Fotballs damelag fikk selvfølgelig ekstra oppmerksomhet og applaus da jentene kronet en imponerende sesong med å vinne KM-finalen og rykke opp til 2. divisjon.

Selv om også næringslivet har hatt sine utfordringer har et hyggelig antall bedrifter gitt avgjørende støtte til Fana IL Fotball gjennom profilering av produkter, tjenester og merkevare. Felles for dem alle er at bedriftene har utnyttet muligheten til å ta samfunnsansvar og samtidig tiltrekke seg verdifull oppmerksomhet for økt kjennskap og handel.

Årets største seier ble innkassert da klubben fikk snudd et sjokkerende avslag fra Plan- og bygningsetaten på søknaden om installasjon av solcellepanel. Klubben tok derfor ansvar og sendte inn en klage for å få endret vedtaket til det beste for fremtiden. Unødvendig tidsbruk på formalia og papirarbeid ble fort glemt da man til slutt fikk grønt lys for å realisere planene som skal gjøre klubben til en trendsetter på fornybar energi.

Nye ansikter inn i styret
Som et av de siste punktene på dagsorden var valg av styre, kontrollutvalg og valgkomité. Her ble valgkomitéen sin innstilling enstemmig vedtatt. Selv om kontinuitet fortsatt har høyeste prioritet på Nesttun Idrettsplass oppstår naturlige endringer underveis og denne gang kom to nye ansikter inn i styret.

Dermed består Fana IL Fotballs styret av følgende personer: Kristian Jæger (styreleder), Geir Bjørkeli (nestleder - ny), Bjarne Paulsen (styremedlem), Anita Østerbø (styremedlem), Maren Olsen Stavang (styremedlem), Sindre Flydal (varamedlem), Alexander Krogstad (varamedlem) og Tove Holmefjord (varamedlem - ny).

Kontrollutvalg og valgkomité ble også vedtatt og vil i løpet av kort tid bli oppdatert her på våre nettsider. For ordens skyld legges det til at dette ikke det offisielle referatet fra årsmøtet, men en oppsummering for å gi dem som ikke var på møtet innsikt i hva som ble besluttet på møtet.

Mer om Årsmøte

Årsmøtet nærmer seg

Publisert 5. mars 2024

Alle formaliteter er på plass til det ordinære årsmøte som avholdes i neste uke.

Innkalling til årsmøte - tirsdag 12. mars

Publisert 17. februar 2024

Alle medlemmer ønskes velkommen til årsmøte i Fana IL Fotball.

Samstemt og effektivt årsmøte

Publisert 22. mars 2023

Årsmøte i Fana IL Fotball ble gjennomført på under én time.

Sakspapirene til årsmøte er tilgjengelig

Publisert 15. mars 2023

Alle formaliteter er på plass til det ordinære årsmøte som avholdes i neste uke.

Innkalling til årsmøte - onsdag 22. mars

Publisert 22. februar 2023

Alle medlemmer ønskes velkommen til årsmøte i Fana IL Fotball.

Knirkefritt årsmøte

Publisert 23. mars 2022

Årsmøtet i Fana IL Fotball gikk som en drøm og ble gjennomført i rekordfart.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram