Vårklargjøring før seriestart

Publisert 13. februar 2023 | Klubben | Anlegg | Vårklargjøring før seriestart

Fana IL Fotball maner til dugnad for å få Nesttun Idrettsplass til å skinne før seriestart.

Offentliggjøring av både avdelingsoppsett og terminlister er et sikkert vårtegn. Så fort påskeferien er unnagjort braker det løs med seriekamper både i ukedager og helg.

Som seg hør og bør skal gjestende lag få en varm velkomst på Nesttun Idrettsplass. Herunder må arealer både på og utenfor banen være representativt og stå i stil til klubbhuset - som etter Fana IL Fotball sin mening er Norges fineste.

Vårklargjøring av Nesttun Idrettsplass på dugnad - søndag 26. mars
Fana IL Fotball inviterer derfor til en effektiv dugnad for å gjøre Nesttun Idrettsplass klar til vårsesongen.

• Dag og dato: Søndag 26. mars.
  • Tid: Klokken 16:00 til 18:00.
  • Sted: Nesttun Idrettsplass.

Gang på gang har frivilligheten i Fana IL Fotball i slike sammenhenger klinket til og vist at dugnadsånden i klubben holder skyhøyt nivå. Denne gang står enkle og viktige oppgaver som plukke boss, håndtere granulat på avveie, kvalitetssikre målene, klargjøre snøskuffer, vaske vinduer og annet forefallende arbeid.

Massiv oppslutning og et ellevilt pågangsmot vil arbeidet med klargjøre Nesttun Idrettsplass gå fort også denne gang. Fana IL Fotball har investert i en del arbeidsredskaper til dette formålet, men så sant man har mulighet oppfordres det allikevel til å stille opp med noe eget denne kvelden.

Fana Kjøtt hyller dugnadsånden
Fana Kjøtt er en stolt leverandør av høykvalitets hverdagsmat til Vestlandet og leverer et bredt spekter av varer til dagligvarebutikkene - ikke bare til Fana-kiosken.

Fana Kjøtt

Som en viktig samarbeidspartner til klubben hyller Fana Kjøtt dugnadsånden og sørger for at alle får en matbit etter endt arbeidsøkt.

Fana IL Fotball ønsker velkommen til dugnad!

Mer om Anlegg

Driftige dugnadshelter

Publisert 12. april 2024

Frivilligheten var ikke vond å be da årets vårdugnad ble gjennomført på en særdeles vellykket måte.

Nesttun Idrettsplass skal vårklargjøres

Publisert 2. april 2024

Skøyteis, varmestue og kiosk

Publisert 9. desember 2023

Barn, ungdom og voksne kan med rette legge søndagsturen til familieparken på Nesttun Idrettsplass.

Skal få nytt kunstgressdekke

Publisert 7. august 2023

Politikerne har tatt ansvar og løst en stor krise for barne- og ungdomsfotballen ved å bevilge midler til nytt kunstgress.

Etterlengtet og vellykket åpningsfest

Publisert 27. juni 2023

Familieparken på Nesttun Idrettsplass ble åpnet med brask og bram.

Offisiell åpning av familieparken

Publisert 21. juni 2023

Fana IL Fotball og Bergen kommune inviterer små og store til offisiell åpning av familieparken på Nesttun Idrettsplass.