NM-planen klar for kommende sesong

Publisert 7. november 2020 | Fotballutdanning | Seniorfotball | Representasjonslag | Herrelaget | NM-planen klar for kommende sesong

Norges Fotballforbund har bestemt at fotball-NM skal gjennomføres på tradisjonelt vis i 2021-sesongen.

For første gang i historien, med unntak av krigsårene, ble det i september konkludert med at det ikke var mulig å gjennomføre et normalt norgesmesterskap for herrer inneværende sesong. Forbundsstyret nedsatte samtidig et utvalg som skulle vurderingen av NM i 2021.

Utvalget har blant annet løftet frem en ny spilleplan hvor et komplett norgesmesterskap gjennomføres i sin helhet på våren.

Dette konseptet skal drøftes videre på senere tidspunkt, men usikkerheten rundt 2021-sesongen gjør at en slik utprøving utsettes. Dermed fortsetter NM for menn og kvinner i samme form og farge som tidligere med noen små justeringer. Blant annet skal NM for menn utvides med flere lag i samråd med fotballkretsene. Videre legges det opp til at finalene for J19, G19, kvinner og menn skal spilles på Ullevaal stadion dersom vær- og føreforhold tillater det.

Fana IL Fotballs herrelag vil være direkte kvalifisert til NM for menn sammen med de høyeste rangerte lagene i Hordaland. Ørjan Hålands disipler kan dermed legge skumle planer om å overraske lag fra høyere divisjoner med positiv, hurtig og energisk angrepsfotball.

Mer om Herrelaget

Fredrik Haugen klar for neste kapittel

Publisert 9. april 2024

Stjernesigneringen Fredrik Haugen skal være en ledestjerne både på og utenfor banen i årene som kommer.

Møter Lysekloster i NM for menn

Publisert 26. mars 2024

Norges Fotballforbund har offentliggjort kampoppsettet for første ordinære runde.

Nilsen er rødhvit

Publisert 24. mars 2024

Goalgetteren Tim Nilsen har gått fra å være klubbnomade til å bli en skikkelig kontinuitetsbærer.

Midtgaard signerte flerårskontrakt

Publisert 9. februar 2024

Den romantiske drømmen om en fotballreise fra Knøttefotball til representasjonslag har blitt en virkelighet for Simon Midtgaard.

Treningskampene til herrelaget

Publisert 1. februar 2024

Som tidligere spares det ikke på kruttet i sesongoppkjøringen til Fana IL Fotballs herrelag.

Jonas Lygre styrker angrepet

Publisert 1. januar 2024

Den uslepne diamanten Jonas Lygre har signert en flerårskontrakt med Fana IL Fotball.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram