Midtgaard signerte flerårskontrakt

Publisert 9. februar 2024 | Fotballutdanning | Seniorfotball | Representasjonslag | Herrelaget | Midtgaard signerte flerårskontrakt

Den romantiske drømmen om en fotballreise fra Knøttefotball til representasjonslag har blitt en virkelighet for Simon Midtgaard.

Egenproduserte spillere skal alltid være en essensiell del av Fana IL Fotballs herrelag. Den nye kontrakten til Simon Midtgaard representerer i så måte et uhyre viktig signal til omverden.

Forsvarsspilleren har det siste året tatt kvantesprang i riktig retning - fra å være en sentral akademispiller til å bli viktig brikke i Ørjan Hålands fremtidsplaner. Med god fart og fine tekniske ferdigheter har Midtgaard alle forutsetninger for å vise seg frem på en enda mer dominerende måte i tiden som kommer. Den romantiske drømmen om en fotballreise fra Knøttefotball til representasjonslag har blitt en virkelighet for Simon Midtgaard.

Midtgaard er en strålende gutt med stort potensiale som i tillegg viser prov på flotte lederegenskaper. Selv om et voksent og produktivt miljø på herrelaget har fremskyndet utviklingsprosessen kan forsvareren trygt bli stemplet som en spiller med indre driv og motivasjon. Fana-gutten legger alltid ned det som kreves for å nå sine høye mål og ambisjoner - 24 timer i døgnet, syv dager i uken og 52 uker i året.

En usedvanlig høflig tenåring som definitivt hadde glidd rett inn når Sølvguttene synger julen inn på julaften. Fra et møblert hjem har Midtgaard åpenbart lært alt om vett og etikett - sengestrekken på gutterommet kan garantert la seg inspisere. Selv om sangfuglene fra NRK er både koselig og sjarmerende kan Midtgaard med fordel bli enda røffere i stilen på banen og heller fremstå som et kvalifisert medlem av Guns N’ Roses.

Fana IL Fotball gleder seg over at Simon er klar for flere sesonger på Nesttun Idrettsplass!

Mer om Herrelaget

Fredrik Haugen klar for neste kapittel

Publisert 9. april 2024

Stjernesigneringen Fredrik Haugen skal være en ledestjerne både på og utenfor banen i årene som kommer.

Møter Lysekloster i NM for menn

Publisert 26. mars 2024

Norges Fotballforbund har offentliggjort kampoppsettet for første ordinære runde.

Nilsen er rødhvit

Publisert 24. mars 2024

Goalgetteren Tim Nilsen har gått fra å være klubbnomade til å bli en skikkelig kontinuitetsbærer.

Treningskampene til herrelaget

Publisert 1. februar 2024

Som tidligere spares det ikke på kruttet i sesongoppkjøringen til Fana IL Fotballs herrelag.

Jonas Lygre styrker angrepet

Publisert 1. januar 2024

Den uslepne diamanten Jonas Lygre har signert en flerårskontrakt med Fana IL Fotball.

Serieåpner borte og avslutter hjemme

Publisert 21. desember 2023

Selv om det er lenge til avspark er spilleplanen klar for Fana-guttene i Norsk Tipping-ligaen.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram