Midtgaard signerte flerårskontrakt

Publisert 9. februar 2024 | Fotballutdanning | Seniorfotball | Representasjonslag | Herrelaget | Midtgaard signerte flerårskontrakt

Den romantiske drømmen om en fotballreise fra Knøttefotball til representasjonslag har blitt en virkelighet for Simon Midtgaard.

Egenproduserte spillere skal alltid være en essensiell del av Fana IL Fotballs herrelag. Den nye kontrakten til Simon Midtgaard representerer i så måte et uhyre viktig signal til omverden.

Forsvarsspilleren har det siste året tatt kvantesprang i riktig retning - fra å være en sentral akademispiller til å bli viktig brikke i Ørjan Hålands fremtidsplaner. Med god fart og fine tekniske ferdigheter har Midtgaard alle forutsetninger for å vise seg frem på en enda mer dominerende måte i tiden som kommer. Den romantiske drømmen om en fotballreise fra Knøttefotball til representasjonslag har blitt en virkelighet for Simon Midtgaard.

Midtgaard er en strålende gutt med stort potensiale som i tillegg viser prov på flotte lederegenskaper. Selv om et voksent og produktivt miljø på herrelaget har fremskyndet utviklingsprosessen kan forsvareren trygt bli stemplet som en spiller med indre driv og motivasjon. Fana-gutten legger alltid ned det som kreves for å nå sine høye mål og ambisjoner - 24 timer i døgnet, syv dager i uken og 52 uker i året.

En usedvanlig høflig tenåring som definitivt hadde glidd rett inn når Sølvguttene synger julen inn på julaften. Fra et møblert hjem har Midtgaard åpenbart lært alt om vett og etikett - sengestrekken på gutterommet kan garantert la seg inspisere. Selv om sangfuglene fra NRK er både koselig og sjarmerende kan Midtgaard med fordel bli enda røffere i stilen på banen og heller fremstå som et kvalifisert medlem av Guns N’ Roses.

Fana IL Fotball gleder seg over at Simon er klar for flere sesonger på Nesttun Idrettsplass!

Mer om Herrelaget

Treningskampene til herrelaget

Publisert 1. februar 2024

Som tidligere spares det ikke på kruttet i sesongoppkjøringen til Fana IL Fotballs herrelag.

Jonas Lygre styrker angrepet

Publisert 1. januar 2024

Den uslepne diamanten Jonas Lygre har signert en flerårskontrakt med Fana IL Fotball.

Serieåpner borte og avslutter hjemme

Publisert 21. desember 2023

Selv om det er lenge til avspark er spilleplanen klar for Fana-guttene i Norsk Tipping-ligaen.

Går rett inn i første runde

Publisert 12. desember 2023

Fana IL Fotballs herrelag er blant de høyeste rangerte lagene i Hordaland og dermed klar for NM-spill neste år.

Avdelingsoppsettet i Norsk Tipping-ligaen

Publisert 8. desember 2023

Motstanderne til Fana IL Fotballs herrelag i 2024-sesongen er offentliggjort.

Martinsen signerte ny Fana-kontrakt

Publisert 7. november 2023

Fana IL Fotballs svar på Bjørn Borg tar nok en sesong på Nesttun Idrettsplass.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram