Jonas Lygre styrker angrepet

Publisert 1. januar 2024 | Fotballutdanning | Seniorfotball | Representasjonslag | Herrelaget | Jonas Lygre styrker angrepet

Den uslepne diamanten Jonas Lygre har signert en flerårskontrakt med Fana IL Fotball.

For mange har det kanskje vært en dårlig skjult hemmelighet, men Fana IL Fotball kan nå endelig bekrefte at Jonas Lygre skifter beite og melder overgang til klubben. Etter å ha blitt linket til Nesttun Idrettsplass over lengre tid har annonseringen latt vente på seg på grunn av skrivesperre.

Angrepsspilleren var inntil nylig en lokal fotballstjerne moderklubben Eikelandsfjorden, men tok før 2023-sesongen steget opp i divisjonssystemet til Arna-Bjørnar. Her fortsatte den ambisiøse og målbevisste spilleren å bøtte inn med mål. En uslepen diamant som har satt hele livet i system for å bli best mulig. Takket være en ryddig og løsningsorientert dialog med de nevnte klubbene Lygre allerede rukket å starte karrieren på Nesttun Idrettsplass. 

Det er uten tvil en spennende spiller med et stort uforløst potensialet som har sluttet seg til herrelagets tropp. Lygre er en gladlaks som alltid er godt forberedt til trening, jobber knallhardt på alle økter og suger til seg veiledning. De mange sluttproduktene har selvfølgelig pyntet på statistikkene, men arbeidsinnsatsen gjør at Fana IL Fotballs herrelag kan belage seg på et presspill med en stridsvogn i front. Med mange hestekrefter fra Eikelandsfjorden har Lygre gode forutsetninger for å ta fotball-Bergen med storm.

Fana IL Fotball ønsker Jonas velkommen til klubben!

Mer om Herrelaget

Fredrik Haugen klar for neste kapittel

Publisert 9. april 2024

Stjernesigneringen Fredrik Haugen skal være en ledestjerne både på og utenfor banen i årene som kommer.

Møter Lysekloster i NM for menn

Publisert 26. mars 2024

Norges Fotballforbund har offentliggjort kampoppsettet for første ordinære runde.

Nilsen er rødhvit

Publisert 24. mars 2024

Goalgetteren Tim Nilsen har gått fra å være klubbnomade til å bli en skikkelig kontinuitetsbærer.

Midtgaard signerte flerårskontrakt

Publisert 9. februar 2024

Den romantiske drømmen om en fotballreise fra Knøttefotball til representasjonslag har blitt en virkelighet for Simon Midtgaard.

Treningskampene til herrelaget

Publisert 1. februar 2024

Som tidligere spares det ikke på kruttet i sesongoppkjøringen til Fana IL Fotballs herrelag.

Serieåpner borte og avslutter hjemme

Publisert 21. desember 2023

Selv om det er lenge til avspark er spilleplanen klar for Fana-guttene i Norsk Tipping-ligaen.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram