Jubeldag for Fana Superteam

Publisert 28. juni 2021 | Fotballutdanning | Seniorfotball | Representasjonslag | Fana Superteam | Jubeldag for Fana Superteam

Fana Superteam avsluttet vårsesongen med en strålende spilløkt.

I tillegg til dame- og herrelaget klassifiseres Fana Superteam som et representasjonslag i Fana IL Fotball. Med en nydelig sammensetning av yngre og eldre spillere har også denne treningsgruppen gang på gang blitt skuffet over at skjenking har blitt prioritert foran breddeidrett.

Først i dag kunne troppen på Fana Superteam samles for å spille for fullt på trening.

Gleder seg til høstsesongen
Responsen lot ikke vente på seg. Fana Superteam-spillerne, som alltid har smilet på lur, strålte om kapp med solen på sin sedvanlige mandagstrening. Dagens spilløkt gav utvilsomt mersmak og forventninger om en knallgøy høstsesong.

Selv med strenge koronavettregler har vennegjengen på forbilledlig vis holdt ut med en enorm mengde teknikktrening siden pandemien overtok styringen av samfunnet. I to desennium har nemlig Fana Superteam vært en utrolig viktig møteplass for fotballspillere med funksjonsnedsettelse.

De siste årene har antall spillere på Fana Superteam vokst betydelig - fra cirka ti spillere ved oppstarten for snart 20 år siden til bortimot en tredobling i dag. Dette skal det bunnsolide støtteapparatet ha en stor del av æren for. Anført av primus motor Elling Sundberg har et stort antall trenere sørget for gode og meningsfylte treninger for de mange ivrige og dyktige spillerne på Fana Superteam.

Det blir definitivt et eventyr å se de rød- og hvitstripete Fana-spillerne tilbake i Stjerneserien når høstsesongen plutselig braker løs.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram