Brummel til PSV Eindhoven

Publisert 4. juni 2021 | Fotballutdanning | Seniorfotball | Representasjonslag | Damelaget | Brummel til PSV Eindhoven

Nye utfordringer venter når Marije Brummel slutter seg til damelaget i PSV Eindhoven.

Etter fem og et halvt år i Bergen har Marije Brummel avsluttet et fint kapittel i byen mellom de syv fjell. Brummel har definitivt gjort bergenser av seg gjennom spill Sandviken og Arna-Bjørnar samt hovedtrener for Fana IL Fotballs damelag.

Før fotballåret 2021 startet valgte Brummel å sette et punktum på en lang og innholdsrik spillerkarriere hvor de siste to årene var kombinert med treneroppdaget i Fana IL Fotball. Brummel gikk fra nyttår inn i en nyopprettet stilling som løfte enkeltspillere, lag og klubb til et høyere nivå både på kort og lang sikt.

Nå venter en stor og spennende utfordring i hjemlandet.

Fortsatt rødhvit
Brummel takket denne uken for seg på Nesttun Idrettsplass for å tre inn i rollen som assistenttrener på PSV Eindhoven sitt damelag - ofte omtalt som PSV Vouwen. En stor og tradisjonsrik klubb har vist at man kan være en talentfabrikk og samtidig høste imponerende meritter både nasjonalt og internasjonalt.

PSV Eindhoven har fulgt trenden i Europa og satset stadig sterkere på sitt damelag som også bærer klubbens rød- og hvitstripede drakter - akkurat som Fana IL Fotball.

To nydelige Fana-år med nederlenderen i sjefsstolen fikk dermed en brå og raskt slutt for alle involverte på Nesttun Idrettsplass. Muligheten for å ta stort steg opp og frem i trenerkarrieren - attpåtil langt nærmere sin familie - gjorde gjort at dette var noe både trener og klubb ønsket å få finne en god løsning på. At trenerspiren har høye ambisjoner på egne vegne som trener har nemlig aldri vært noen skjult hemmelighet.

Har satt et fotavtrykk
Heldigvis har Brummel satt et fotavtrykk på Fana IL Fotball som fort kan bli en stor konkurransefordel både på kort og lang sikt. Damelagets rutinerte spillertropp står sterkt sammen og har gode forutsetninger for å gjøre det godt når kampene drar i gang. I tillegg har Brummel bidratt med å utforme en retning for utviklingen av flere og bedre jentespillere - med langt færre tilfeldigheter enn tidligere.

Jakten på en erstatter har selvfølgelig startet med full styrke slik at man ivaretar målsetningene om at Fana IL Fotball også på jentesiden skal være en ledende utviklingsklubb med hyppige leveranser av spillere til toppfotballen.

Fana IL Fotball takker Marije for hennes bidrag i klubben og ønsker henne lykke til!

Mer om Damelaget

Gullet kom hem

Publisert 22. november 2023

En god prestasjon, vill jubel og feiring med gullhatter gjorde finalekvelden komplett for Fana IL Fotballs damelag.

Sommerferie på tabelltopp

Publisert 1. august 2023

Maria Brochmann og resten av Fana IL Fotballs damelag har vært serieleder i hele sommer.

Slik spilles vårsesongen for damelaget

Publisert 26. mars 2023

Fana IL Fotballs damelag går en utfordrende og spennende sesong i møte.

Vinterens treningskamper

Publisert 1. februar 2023

Damelaget skal forberede seg til 2023-sesongen med treningskamper mot variert motstand.

Bøe Risa og Ingebrigsten ble hyllet

Publisert 25. desember 2022

Kine Bøe Risa og Malvin Ingebrigsten fikk hver sin pris på årsfesten til Fana IL Fotball.

Et steg opp for damelaget

Publisert 19. desember 2022

Spissingen av seriestrukturen for kvinner gir Fana IL Fotballs damelag mange fine sportslige utfordringer.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram