Bøe Risa og Ingebrigsten ble hyllet

Publisert 25. desember 2022 | Fotballutdanning | Seniorfotball | Representasjonslag | Bøe Risa og Ingebrigsten ble hyllet

Kine Bøe Risa og Malvin Ingebrigsten fikk hver sin pris på årsfesten til Fana IL Fotball.

Som seg hør og bør ble prestasjonene til både dame- og herrelaget oppsummert da Fana IL Fotball satte et verdig punktum på en lang og god sesong. Kine Bøe Risa og Malvin Ingebrigsten ble fortjent kåret til årets spiller.

En bauta
Bøe Risa representerer en viktig spillertype på damelaget. Med erfaring og referanser fra høyere nivå og mange nydelige kvaliteter tilfører midtbanespilleren masse både på og utenfor banen. En bauta på laget som virkelig har tatt tak gjennom 2022-sesongen. Som en god dirigent har Bøe Risa styrt orkesteret offensivt, men også vært solid i arbeidet uten ball. Bøe Risa har vært superviktig og dessuten aldri ankommet Nesttun Idrettsplass uten et sprudlende godt humør.

Moderne midtstopper
Ingebrigsten kom til klubben som midtbanespiller, men ble raskt omskolert og dyrket som en moderne midtstopper i jakten på videre utvikling. Med stor treningsiver, nysgjerrige tilnærming og svært gode ferdigheter har Ingebrigsten tatt enorme steg og utviklet seg til å bli en av regionens mest spennende spillere i sin posisjon. En hardtarbeidende type med positiv aura av de sjeldne. Ingebrigsten er en drøm for medspillere og trenerteam som alltid står opp for de rundt seg.

Fana IL Fotball gratulerer Kine og Malvin med utmerkelsen!

Mer om Representasjonslag

Utkilen og Fosse-Iversen fikk talentpris

Publisert 11. desember 2022

Adina Traa Utkilen og Fredrik Fosse-Iversen baner vei for en skokk med talenter på vei opp og frem.

Årets toppscorere

Publisert 2. desember 2022

Maja Speerstra Østervold og Tim Nilsen har gjennom sesongen vist at scoringsformen fortsatt er i takt.

Ti år med Asle Loftaas

Publisert 29. desember 2021

Den umåtelig populære Asle Loftaas markerte dette året et tiårsjubileum for sin innsats rundt representasjonslagene.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram