Vidåpen og kostnadsfri løkkefotball

Publisert 30. juni 2021 | Fotballutdanning | Løkkefotball | Vidåpen og kostnadsfri løkkefotball

Fana IL Fotball inviterer til gøy, uforpliktende og gratis løkkefotball i hele juli.

En ny sommerferie står nå for tur for et stort antall spillere i Fana og Ytrebygda bydeler. Med uendelig banekapasitet er det lite som slår viktigheten av god gammeldags løkkefotball - et tiltak tidligere år har fått enestående mottakelse.

Takket være avgjørende støtte fra Fana Sparebank kan Fana IL Fotball legge forholdene ekstra godt til rette for at alle barn og ungdom kan kose seg på Nesttun Idrettsplass i hele juli.

Alle ukedager klokken 11:00
For å blåse liv i løkkefotballen i nærområdet oppfordrer Fana IL Fotball alle barn, ungdommer og voksne til å ta med seg venner og bekjente til Nesttun Idrettsplass alle ukedager fra klokken 11:00 til 13:00.

Fana IL Fotball vil være representert med en nøye utvalg fotballskoletrener de aller fleste dagene - i første rekke for å spre glede, men også være behjelpelig med å få i gang meningsfull og lystbetont aktivitet.

Møt opp og lek med ballen sammen med andre likesinnede fotballjenter og fotballgutter i alle aldre.

Mer om Løkkefotball

Løkkefotballen favnet bredt

Publisert 12. august 2023

Flust av barn og ungdom samlet seg på Nesttun Idrettsplass da forholdene ble lagt til rette for god gammeldags løkkefotball.

Gøy, uforpliktende og gratis løkkefotball

Publisert 8. juli 2023

Fana IL Fotball inviterer til gøy, uforpliktende og gratis løkkefotball i hele juli.

Gratis og uforpliktende løkkefotball i juli

Publisert 26. juli 2020

Fana IL Fotball inviterer til gøy, uforpliktende og gratis løkkefotball i hele juli.

Avgjørende støtte til løkkefotballen

Publisert 22. juni 2020

Fana IL Fotball jubler for økonomisk støtte fra Fana Sparebank og Gjensidigestiftelsen som muliggjør løkkefotball i hele juli.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram