Avgjørende støtte til løkkefotballen

Publisert 22. juni 2020 | Fotballutdanning | Løkkefotball | Avgjørende støtte til løkkefotballen

Fana IL Fotball jubler for økonomisk støtte fra Fana Sparebank og Gjensidigestiftelsen som muliggjør løkkefotball i hele juli.

Selv om gjenåpningen av det norske samfunnet har skjedd gradvis denne våren er pandemien og korona-krisen definitivt ikke over. Utenriksdepartementet fraråder fortsatt alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land. Mange går derfor en litt annerledes sommerferie i møte med norgesferie og ellers mye tid hjemme.

Med mange spillere i Fana og Ytrebygda bydeler ønsker Fana IL Fotball å legge til rette for god gammeldags løkkefotball på Nesttun Idrettsplass.

Som tidligere år har klubbens samarbeidspartner Fana Sparebank støttet sommerens løkkefotball gjennom sine gavemidler. Hvert år får hundrevis av større og mindre organisasjoner som bidrar til et godt nærmiljø støtte fra Fana Sparebank til å utvikle seg videre.

Stor støtte fra Gjensidigestiftelsen
Gjensidigestiftelsen var raskt ute med å forstå alvoret av en annerledes vår hvor mange barn og unge har lengtet etter å ha det gøy sammen med venner. Frivillige lag og foreninger ble derfor utfordret å skape aktiviteter som gir gode sommeropplevelser og tiltak hvor unge engasjeres i meningsfylte aktiviteter. Gjensidigestiftelsen avsatte i denne sammenheng 50 millioner kroner øremerket til sommeraktiviteter for barn og ungdom. Fana IL Fotballs søknad om midler til løkkefotball fikk heldigvis et raskt og positivt svar.

Den samlede støtten fra Fana Sparebank og Gjensidigestiftelsen gjør det nå mulig å legge forholdene ekstra godt til rette for at alle barn og ungdom kan kose seg med gratis, uforpliktende og herlig løkkefotball på Nesttun Idrettsplass i hele juli. Mer informasjon publiseres på fanafotball.no i løpet av kort tid.

Fana IL Fotball takker Fana Sparebank og Gjensidigestiftelsen som utgjør en forskjell ved å støtte løkkefotballen!

Mer om Løkkefotball

Løkkefotballen favnet bredt

Publisert 12. august 2023

Flust av barn og ungdom samlet seg på Nesttun Idrettsplass da forholdene ble lagt til rette for god gammeldags løkkefotball.

Gøy, uforpliktende og gratis løkkefotball

Publisert 8. juli 2023

Fana IL Fotball inviterer til gøy, uforpliktende og gratis løkkefotball i hele juli.

Vidåpen og kostnadsfri løkkefotball

Publisert 30. juni 2021

Fana IL Fotball inviterer til gøy, uforpliktende og gratis løkkefotball i hele juli.

Gratis og uforpliktende løkkefotball i juli

Publisert 26. juli 2020

Fana IL Fotball inviterer til gøy, uforpliktende og gratis løkkefotball i hele juli.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram