Veldig vellykket vinterferiefotball

Publisert 4. mars 2024 | Fotballutdanning | Fotballskoler | Veldig vellykket vinterferiefotball

Flust av spillere hadde en lærerik, utviklende og morsom vinterferie på Nesttun Idrettsplass.

Mange hadde nok allerede reist til fjells da Vinterferiefotballen ble sparket i gang tidlig mandag morgen. Likevel var over tretti spillere fra nært og fjernt klar da startskuddet gikk.

En god kontingent
Gledelig var det å se at det deltok en god kontingent fra klubbens populære tiltak som Volvat FFO og Corvus Energy Fana-akademiet - godt akkompagnert av spillere utenfor nærområdet til Nesttun Idrettsplass som til dagen spiller i andre klubber. Mange nye vennskapsbånd ble derfor knytte med spillere fra andre miljøet hvilket i seg selv var en stor gevinst.

For de oppmøtte var ukens klare mål helt enkelt å innkassere mange tusentalls av ballberøringer, pasninger og vendinger med mest mulig kvalitet for at spillerne skulle ha en lærerik, utviklende og morsom vinterferie på Nesttun Idrettsplass. Derfor var hver fotballskoledag planlagt til den minste detalj for å sikre at spillerne hadde et godt utbytte av uken gjennom intens teknikktrening avløst av mye variert smålagsspill.

Grønnkledde kunstgressbaner
De siste måneders vinterlige værforhold var for uken helt fraværende og kunne enkelt forveksles med noe man møter i høstferien. Størsteparten av fotballskolen ble likevel gjennomført utendørs på grønnkledde kunstgressbaner med gymsalen som substitutt ved lengre perioder med regn, sludd og vind.

Næringsrik kvalitetsmat
Spilleforholdene var med andre ord stort sett gode, men kanskje ikke alltid så komfortable. Derfor var det godt å kunne ta et avbrekk fra ivrig fotballterping ved lunsjtider.

Mesterkokk Simina «Mina» Radoi var klar til å servere de unge og ivrige et varmt og mettende måltid daglig. En barnevennlig meny ble laget fra bunnen av og sørget derfor for at næringsrik kvalitetsmat forsynte spillerne med energi og humør mellom slagene.

Oppsummert kan små og store se tilbake på en uke med mye god og lærerik øving med utvikling på fotballbanen og sosialt. I fem dager til ende ble det bygget videre på grunnmuren som skal tilføre uendelige mye fotballglede i tiden som kommer.

Mer om Fotballskoler

Påmelding til sommerens fotballskoler

Publisert 31. mars 2024

Fana IL Fotball ønsker velkommen til Fana Tine Fotballskole i både juni og august.

Pangstart på påsken

Publisert 28. mars 2024

Med et tydelig og godt fokus på ballbehandling ble tre fotballskoledager gjennomført med stor bravur.

Påskeferie + fotball = påskeferiefotball

Publisert 11. mars 2024

Fana IL Fotball innleder påskeferien med tre knallgøye fotballskoledager på Nesttun Idrettsplass.

Vinterferie + fotball = vinterferiefotball

Publisert 18. februar 2024

Fana IL Fotball ønsker velkommen til en gøy og utviklende fotballskole i vinterferien.

Et vinnende fotballskolekonsept

Publisert 12. februar 2024

Ingenting overlates til tilfeldighetene på tiltakene som arrangeres i skolens ferier såvel som planleggingsdager.

Ivrige spillere og skolerte trenere

Publisert 28. januar 2024

I årets første måned har Fana IL Fotball allerede rukket å gjennomføre tre vellykkede fotballskoledager.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram