Strålende sommerferieavslutning

Publisert 17. august 2022 | Fotballutdanning | Fotballskoler | Strålende sommerferieavslutning

Også augustutgaven av Fana Tine Fotballskole ble en høydare for et tresifret antall barnefotballspillere.

Gjennom hele juli hørte det til sjeldenhetene at metereologene kom med oppmuntrende nyheter. Derfor var det midt i blinken at værgudene byttet ut regnvær og lave temperaturer med langt hyggeligere alternativer - akkurat tidsnok til at fotballskoletradisjonen i august fikk nyte godt av dette.

Selv om programmet på fotballskolene tåler alle slags værfenomen - høstferie såvel som vinterferie - gjorde innslaget av solstråler noe positivt med både spillere og trenere.

Spillerutviklere og problemløser
Et dusin fotballskoletrenere var håndplukket av en stor mengde positive ungdommer på Nesttun Idrettsplass. Kremen av norsk ungdom tok rollen som spillerutvikler i fem dager til ende. For med ti lange treningsøkter var målet at spillerne skulle få et stort utbytte - både sportslig og sosialt.

Fotballskolen dro som vanlig veksel på daglig leder Mads Vik Tvedte sin forkjærlighet for kvalitetstrening i barnefotballen. Med et forhåndsbestemt og detaljert bibliotek av øvelser hersket det liten tvil om hvilke fotballferdigheter som skulle dyrkes og hvordan dette skulle skje.

Selve gjennomføringen fulgte et stramt tidsskjema da god og riktig fotballaktivitet skal være hovedingrediensen for å ha det knallgøy. Med et tresifret antall unge spillere skapes nye vennskap, men ikke alltid uten litt ekstra hjelp. Derfor var det umåtelig viktig å ha trenerveileder Kjeld Erik Ellingsen på feltet fra tidlig morgen til godt ut på ettermiddagen. I tillegg til å kvalitetssikre at fotballskoleprogrammet ble fulgt til punkt og prikke bisto Ellingsen de unge lovende med å føle trygghet og trivsel dersom noe skar seg underveis.

Restaurantbesøk i gymsalen
Mellom de mange fartsfylte timene på kunstgresset tok alle involverte en velfortjent pust i bakken rundt lunsj. Ved halv tolv-draget avla alle i tur og orden gymsalen på klubbhuset - denne var som alltid omgjort til en restaurant.

Her serverte FFO-kokken Simina Elena Radoi enkle, men likefullt barnevennlige. Servering av varm lunsj på samtlige fotballskoledager har nemlig i mange år vært et viktig innslag på Fana IL Fotballs fotballskoler. Alt for at også ettermiddagsøktene kan gjennomføres med høy nok kvalitet - hvor både kropp og hodet spiller på lag til siste slutt.

Siste dagen stilte såklart klubbens gode samarbeidspartner Peppes Pizza opp med en stor leveranse fra sin amerikanske pizzameny.

Proppfull fotballskole
Fotballskolene i hver sin ende av sommerferien har blitt blitt en god og viktig fotballtradisjon for veldig mange fotballspillere. At samtlige plasser på Fana Tine Fotballskole - både i juni og august - ble revet bort kom derfor ikke helt ut av det blå.

Det stilles ufravikelige krav til fagprioriteringer og gjennomføringsevne samt rammen rundt hvor både varm lunsj og tilsynsordning står sentralt. Med dette som bakteppet har Fana IL Fotball lagt seg på en linje der det viktigste er å levere en perfekt fotballskoleuke fremfor å ha et så høyt antall deltakere som mulig.

Spillerne så ut til å storkose seg på Nesttun Idrettsplass med tusenvis av ballberøringer samt et etterlengtet gjensyn med gode venner etter en lang sommerferie.

Mer om Fotballskoler

Påmelding til sommerens fotballskoler

Publisert 31. mars 2024

Fana IL Fotball ønsker velkommen til Fana Tine Fotballskole i både juni og august.

Pangstart på påsken

Publisert 28. mars 2024

Med et tydelig og godt fokus på ballbehandling ble tre fotballskoledager gjennomført med stor bravur.

Påskeferie + fotball = påskeferiefotball

Publisert 11. mars 2024

Fana IL Fotball innleder påskeferien med tre knallgøye fotballskoledager på Nesttun Idrettsplass.

Veldig vellykket vinterferiefotball

Publisert 4. mars 2024

Flust av spillere hadde en lærerik, utviklende og morsom vinterferie på Nesttun Idrettsplass.

Vinterferie + fotball = vinterferiefotball

Publisert 18. februar 2024

Fana IL Fotball ønsker velkommen til en gøy og utviklende fotballskole i vinterferien.

Et vinnende fotballskolekonsept

Publisert 12. februar 2024

Ingenting overlates til tilfeldighetene på tiltakene som arrangeres i skolens ferier såvel som planleggingsdager.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram