Pangstart på påsken

Publisert 28. mars 2024 | Fotballutdanning | Fotballskoler | Pangstart på påsken

Med et tydelig og godt fokus på ballbehandling ble tre fotballskoledager gjennomført med stor bravur.

Et hyggelig antall spillere var klare for å starte påskeuken på morsomt og givende vis da Fana IL Fotball inviterte til tre fotballskoledager før langhelgen satt i gang.

Ukens fotballprogram var skreddersydd for fotballskoledager bar preg av glede, mestring, latter og moro. Et tydelig og godt fokus på ballbehandling - ofte gjennom å drive, vende, skyte, utfordre, finte og drible - underbygget nettopp dette. Spillerne hadde åpenbart fotball som en stor felles interesse og dermed heller ingen problemer med å gjennomføre to lange fotballtreninger hver dag. Likeså ga felles fotballinteresse grobunn for å raskt kunne stifte nye vennskap med likesinnede som for under en uke siden var fullstendig ukjent. Dermed ble den sosiale dimensjonen med fotball i alle høyeste grad ivaretatt.

Været hadde også bestemt seg for å møte opp i all sin prakt da man mandags morgen kunne nyte varmende solstråler hvis man vendte ansiktet mot øst. En heftig, men heldigvis forbigående snøbyge tirsdag minnet likevel alle sammen på at årets påske avholdes tidlig og at måneden er mars. Avløst av en grå men dog behagelig onsdag blir vel konklusjonen at været var sånn passe og på ingen måte til hinder for god og utviklende fotballtrening.

Fraværet av mesterkokken Simina «Mina» Radoi førte denne gang til at det var fotballskoletrenere som måtte stå for både matlaging og servering av det varme måltidet rundt lunsjtider. Med andre ord var det store sko å fylle for ungdommelige trenere som nok er mer skolert på fotballbanen enn på kjøkkenet. Likevel virket spillerne godt fornøyd med menyen sprøstekte poteter, pasta bolognese og knallgode hot-dogs fra Fana Kjøtt.

Onsdags formiddag var nok spillere og ledere god fornøyd med tre fartsfylt fotballskole og kunne med god samvittighet vende snuten i retning hus og hytte - flere med planer om å bytte grønne fotballbaner ut med snøkledd høyfjell. Samtlige kan uansett se frem til å senke farten og nyte late fortjente fridager i påskehøytiden uansett om disse blir tilbrakt med skistøvler eller fotballsko.

Mer om Fotballskoler

Fotballskoledager første uken i august

Publisert 12. juli 2024

Fana IL Fotball ønsker velkommen til lærerike fotballskoledager de fem første hverdagene i august.

Fotballskoletradisjonen

Publisert 30. juni 2024

God og riktig fotballaktivitet la grunnlaget for en knallgøy sommerferieuke med Fana IL Fotball.

Slik gjennomføres Fana Tine Fotballskole

Publisert 23. juni 2024

Ventetiden er over og nedtellingen til Fana Tine Fotballskole kan endelig starte.

Fotballskoleplassene går unna

Publisert 17. juni 2024

Fotballskolene på denne siden av sommeren nærmer seg fulltegnet, mens aktiviteten i august begynner å fylles opp.

Påmelding til sommerens fotballskoler

Publisert 28. mai 2024

Fana IL Fotball ønsker velkommen til Fana Tine Fotballskole i både juni og august.

Fantastisk Fredag: Planleggingsdag og fotballskole

Publisert 7. mai 2024

Fana IL Fotball ønsker velkommen til fotballskole på Bergen kommune sin planleggingsdag i mai.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram