Heidundranes høstferie

Publisert 10. oktober 2020 | Fotballutdanning | Fotballskoler | Heidundranes høstferie

Mange spillere fra et antall forskjellige klubbmiljøer fikk denne uken nyte godt av Fana IL Fotballs fotballskoleprogram.

Som sedvanlig fylte Fana IL Fotball fridagene fra skolen med fotballaktivitet i form av en fotballskole. Med inntoget av oktober måned var det med andre ord duket for Høstferiefotball på Nesttun Idrettsplass.

En lærevillig gjeng på over 40 fotballspillere fra både by og land var mandag klar for å sparke i gang en fotballuke med tusenvis av involveringer fordelt på 25 gode treningstimer. Utvikling av individuelle ferdigheter som drive, vende, skyte, utfordre, finte og drible stod på programmet under kyndig veiledning fra profesjonelle fotballskoletrenere - Magnus Thorsen og Andrew Harrison.

Til stedet var altså et bredt spenn av unge og ivrige spillere - fra helt ferske ballkunstnere til mer rutinerte ringrever. Kjente ansikter fra Volvat FFO og Corvus Energy Fana-akademiet knyttet nye bekjentskap med spillere fra lag og klubber både nært og fjernt. Sammen sørget store og små for at hver dag var preget av fotballglede, mestring, latter og moro. Spillerne hadde åpenbart fotball som en stor felles interesse og dermed heller ingen problemer med å gjennomføre to lange fotballtreninger hver dag tilpasset sitt nivå.

Med på laget var som alltid klubbens aller største samarbeidspartner Fana Sparebank som hver dag bidro med nytt tøft utstyr til den ivrige spillergruppen. Utdeling av refleks, hansker, hals og luer vil utvilsomt komme godt med i de kommende høst- og vintermånedene.

At deler av årets Høstferiefotball ble gjennomført i ellevilt høstvær var selvfølgelig et ekstra pluss for de fem fartsfylte fotballskoledagene. Summa summarum fortsatte Fana IL Fotball den meget positive fotballskoletrenden hvor kvalitetstreninger med lek som den primære innlæringsmetode står i høysete.

Mer om Fotballskoler

Fantastisk Fredag: Planleggingsdag og fotballskole

Publisert 23. oktober 2023

Fana IL Fotball ønsker velkommen til fotballskole på Bergen kommune sin planleggingsdag i november.

Høstferie + fotball = høstferiefotball

Publisert 7. oktober 2023

Fana IL Fotball ønsker velkommen til en gøy og utviklende fotballskole i høstferien.

Et vinnende fotballskolekonsept

Publisert 29. september 2023

Ingenting overlates til tilfeldighetene på tiltakene som arrangeres i skolens ferier såvel som planleggingsdager.

Scoret på valgdagen

Publisert 13. september 2023

Nok en superduper fotballskoledag ble gjennomført på Nesttun Idrettsplass med svært gode skussmål.

Valgdag + planleggingsdag = fotballskoledag

Publisert 4. september 2023

Fana IL Fotball ønsker velkommen til en gøy og utviklende fotballskoledag mandag den 11. september.

Slik gjennomføres Fana Tine Fotballskole

Publisert 8. august 2023

Ventetiden er over og nedtellingen til Fana Tine Fotballskole kan endelig starte.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram